اموزش پخت مافین سیب زمینی و پنیر پارمیزان - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: اموزش پخت مافین سیب زمینی و پنیر پارمیزان (/thread-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%BE%D8%AE%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D9%81%DB%8C%D9%86-%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D9%86--1381) |
اموزش پخت مافین سیب زمینی و پنیر پارمیزان - hamedetanha - ۱ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۰ عصر طرز تهیه مافین سیب زمینی وپنیر پارمیزان مواد لازم جهت تهیه مافین سیب زمینی : 1. کره نرم شده جهت چرب نمودن قالب : 4 قاشق چای خوری 2. سیب زمینی , نگینی خرد شده : 175 گرم 3. آرد بکینگ پودردار : 75 گرم 4. شکر قهوه ای نرم : 2 قاشق غذاخوری 5. بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری 6. کشمش : 125 گرم 7. تخم مرغ , زرده و سفیده از هم جدا شده : 4 عدد 1. 12 عدد قالب یک نفره کیک مافین را با کره چرب نموده و کمی آرد بپاشید . 2. سیب زمینی های نگینی شده را در یک قابلمه آّب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آّبکش نموده و خوب له نمایید تا کاملا صاف شوند . 3. پوره سییب زمینی را در یک کاسه ریخته و آرد , شکر , بکینگ پودر , کشمش و زرده تخم مرغ ها را به سیب زمینی بیافزایید و خوب مخلوط نمایید . 4. در یک کاسه تمیز , سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملا پف نمایند و سفت شوند . سپس با قاشق فلزی آ« را آرام آرام به مخلوط سیب زمینی اضافه نمایید تا کاملا با آن ترکیب شود . 5. خمیر را داخل قالب های کیک بریزید . 6. مافین ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 10 دقیقه بپزید . سپس حرارت فر را به 160 درجه سانتیگراد برسانید و نان ها را به مدت 7 تا 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پف نمایند . 7. مافین ها را از قالب بیرون آورید و با پنیر سرو نمایید . |