نکات مهم مربوط به تمیز کردن و نظم دهی به آشپزخانه - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: گفتمان کاربران (/forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86--12) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (/forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF--13) +--- موضوع: نکات مهم مربوط به تمیز کردن و نظم دهی به آشپزخانه (/thread-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%85%DB%8C%D8%B2-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%88-%D9%86%D8%B8%D9%85-%D8%AF%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87--1300) |
نکات مهم مربوط به تمیز کردن و نظم دهی به آشپزخانه - decoration - ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ عصر آشپزخانه و دکوراسیون داخلی آن از مهمترین نقاط در طراحی منزل به شمار می رود و نکات مهم مربوط به تمیز کردن و نظم دهی به آشپزخانه به شما در تمیز و مرتب کردن فضای داخلی آشپزخانه تان کمک می کند. آشپزخانه، یکی از مهم ترین قسمت های خانه است که بهداشت و نظافت آن بر سلامت افراد خانه تاثیر مستقیمی می گذارد. از طرفی استفاده از شوینده ها و ضدعفونی کننده های قوی برای سلامت انسان و محیط زیست مضر است... اما سوال اینجاست که چطور می توان بدون استفاده از محصولات پاک کننده و ضدعفونی کننده، آشپزخانه ای تمیز و بهداشتی داشت. ما چند پیشنهاد داریم و راه های تمیزکردن وسایل آشپزخانه با تمیزکننده های طبیعی و کم خطر مانند سرکه، نمک و جوش شیرین را به شما معرفی می کنیم. سرکه سفید، تمیزکننده ای با خاصیت ضدعفونی کنندگی ملایم و برای تمیزکردن سطوح آشپزخانه مناسب است. سرکه از خود اثری به جای نمی گذارد و بوی آن پس از مدت کوتاهی از بین می رود. کافی است یک چهارم لیوان سرکه را در یک لیوان آب حل کنید و روی سطوح مورد نظر اسپری و با دستمال خشک پاک کنید. برای تمیزکردن سینک ظرفشویی مقدار مساوی نمک و جوش شیرین را با کمی آب به صورت خمیر درآورید و با یک دستمال نرم، آن را پاک کنید. برای پاک کردن رسوبات سفید روی سینک، یک دستمال یا حوله کاغذی را با سرکه خیس کنید و شب تا صبح روی رسوب ها قرار دهید و صبح سینک را با آب بشویید. برای تمیز و براق کردن سینک ظرفشویی می توان از ترکیب سرکه یا آبلیمو و نمک هم استفاده کرد اکنون نوبت به کابینت ها و قفسه ها می رسد. با وجودی که کاری طاقت فرسا است، اما در عوض رسیدگی به آن، فضای زیادی از آشپزخانه را نظم می بخشد. مثل همیشه اولین قدم خلاص شدن از چیزهای اضافی و بدون استفاده است. پس کل وسایل کابینت ها و کشوها را خالی کنید و چیزهای غیرضروری، شکسته یا خراب شده و بدون استفاده را حذف کنید. در هنگام بازگرداندن وسایل به جای خود، دقت کنید که هر وسیله ای نزدیک به جایی قرار گیرد که قرار است استفاده شود. کابینت ها و شلف ها را هنگامی که خالی هستند تمیز کنید، ظروف و وسایل کثیف و گرد و خاک گرفته را بشویید و چیزهایی که لازم است را تعمیر نمایید. به خشکبار و مواد غذایی که در کابینت ها دارید نیز توجه کنید، موادی که تاریخ شان گذشته دور بریزید، مواد جدید جایگزین کنید و مواد مشابه مانند ادویه جات را نزدیک به هم قرار دهید. در مورد شلف های باز و سطح کانترها یادتان باشد شلوغ کردن بیش از حد آن ها با ظروف و وسایل تزیینی فقط کار را برای شما سخت تر می کند. وسایلی که روزانه استفاد نمی کنید را به درون کابینت ها منتقل کنید. باز گذاشتن فضای شلف ها هم فضای شما را بزرگ تر نشان می دهد و هم فضا را برای افزودنی های آینده حفظ می کند. |