نکاتی برای تهیه کرم و ژله - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: نکاتی برای تهیه کرم و ژله (/thread-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D9%85-%D9%88-%DA%98%D9%84%D9%87--1227) |
نکاتی برای تهیه کرم و ژله - shayans2 - ۱۸ فروردين ۱۳۹۵ ۰۴:۱۹ عصر ژلاتین برای بسته شدن کرم مصرف میشود زیادتر از حد معین باعث سفت شدن کرم و کمتر از حد معین باعث بسته نشدن کرم میشود. برای اینکه ژلاتین کاملا حل شود بهتر است ژلاتین را خرد کنیم و در ظرف کوچکی بریزیم و کمی آب جوش روی ژلاتین بریزیم تا ژلاتین مرطوب شود، سپس ظرف ژلاتین را روی بخار آب جوش می گذاریم تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود و بشکل مایع در آید. برای بسته شدن کرم ها در صورت داشتن فرصت بهتر است ظرف کرم را داخل یخچال بگذاریم تا کرم بسته شود. در صورت داشتن عجله میتوان قالب را در جای یخ گذاشت ولی بلافاصله بعد از بسته شدن کرم را باید از جای یخ خارج نمود و میتوان ظرفی را پر از یخ نمود و ظرف را داخل یخ قرار داد تا کرم یا ژله بسته شود تخم مرغی که در شیر جوشیده میریزیم نباید با شیر بجوشد کافی است تخم مرغ و شیر را مخلوط و بلافاصله از روی آتش برداریم. برای اینکه کرم را در ظرف برگردانیم باید قالب را در ظرف آب گرم که زیاد داغ نباشد یک لحظه نگاه داریم ، بعد قالب را در ظرف بر گردانیم در ضورتیکه قالب مدت زیادتری در آب داغ بماند آب میشود ، آب باید بقدری باشد که داخل ظرف کرم نریزد. برای حل کردن هر بسته ژله حاضری بطور کلی دو پیمانه آب لازم است که بهتر است یک پیمانه آب جوش و یک پیمانه آب سرد باشد. اول ژله را در آب جوش حل میکنیم بعد آب سرد را به آن اضافه مینمائیم. برای تهیه ژله میوه در منزل ، برای هر پیمانه آب میوه دو ورق ژلاتین و مقداری شکر که مقدار شکر را در آب میوه می ریزیم و یک جوش میدهیم تا شکر حل شود آنرا از روی آتش بر میداریم و ژلاتین حل شده را با آب میوه مخلوط و سپس مصرف میکنیم . ژلاتین حل شده نباید در شیر جوشان ریخت چون شیر میبرد بلکه باید شیر بعد از جوشیدن کمی سرد شود آنوقت ژلاتین را با آن مخلوط کرد. ظرف کرم یا ژله باید از نوع فلز باشد ظرفهای چینی یا نشکن مناسب نمیباشند. برای اینکه دسر در ظرف مورد نظر راحت برگردد، قالب را خیس کنید و برای چند دقیقه در فریزر بگذارید. برای اینکه دسر وسط ظرف مورد نظر برگردد، ظرف را خیس کنید و برگردانید تا اگر وسط نیفتاد، راحت جا به جا شود. پاسخ به: نکاتی برای تهیه کرم و ژله - ak4589 - ۲۳ فروردين ۱۳۹۵ ۰۹:۲۸ صبح مرسی خوب بود |