تالار گفتمان عروس
طرز تهیه کنافه سلطان دسرهای ترکی - نسخه قابل چاپ

+- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir)
+-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45)
+--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46)
+--- موضوع: طرز تهیه کنافه سلطان دسرهای ترکی (/thread-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%81%D9%87-%D8%B3%D9%84%D8%B7%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B3%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C--1210)



طرز تهیه کنافه سلطان دسرهای ترکی - shayans2 - ۶ فروردين ۱۳۹۵ ۰۴:۱۸ عصر

این شیرینی که در زبان ترکی استانبولی کونفه و در زبان عربی کنافه نامیده می شود، نوعی شیرینی پنیری متعلق به خاورمیانه است که در شربت خیسانده می شود و در اصل در دوره امپراتوری عثمانی درست می شده است.
این دسر خوشمزه که دسر مخصوص کشورهای لبنان، اردن، سوریه، فلسطین و مصر است، بسیار شبیه به کاداییفی یونانی و کونفه ترکیه ای و کاداییفی نانی است. مواد اصلی آن رشته های کاداییف است و داخل آن پنیرهای نیمه نرم مانند موزارلا می ریزند. معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می کنند.
مواد لازم برای شربت کونفه:
یک فنجان آب
یک فنجان شکر
مواد لازم برای کونفه کاداییف:
150 گرم خمیر کاداییف
100 گرم کره
1 قاشق غذاخوری کره اضافی برای چرب کردن ظرف
100 گرم پنیر، خرد شده
1 قاشق چایخوری پسته، آسیاب شده برای تزئین
دستور تهیه:
1. اول شربت کونفه را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.
2. شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.
3. فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
4. خمیر کاداییف را به تکه های کوچکتر برش بزنید.
5. کره را آب کنید و رشته های کاداییف را با کره خوب مخلوط کنید.
6. قابلمه ای را با یک قاشق کره اضافی چرب کنید.
7. نصف رشته ها را ته قابلمه بطور یکنواخت بچینید.
8. پنیرها را بطور یکنواخت روی رشته ها بریزید.
9. بقیه رشته ها را روی پنیر بریزید و با کف دست روی آنها فشار وارد آورید.
10. حدود 40 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
11. بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت ولرم را روی آنها بریزید.
12. بگذارید شربت به خورد آن برود و پودر پسته را روی آن بپاشید و داغ داغ سرو کنید