خَشیل آذربایجانی؛ ایمن بدن در برابر سرما - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: خَشیل آذربایجانی؛ ایمن بدن در برابر سرما (/thread-%D8%AE%D9%8E%D8%B4%DB%8C%D9%84-%D8%A2%D8%B0%D8%B1%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%9B-%D8%A7%DB%8C%D9%85%D9%86-%D8%A8%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7--1197) |
خَشیل آذربایجانی؛ ایمن بدن در برابر سرما - shayans2 - ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۱۵ عصر خشیل یکی از دسرهای زمستانی مردم آذربایجان است که بیشتر در شب های سرد طبخ میشود. مردم آذربایجان معتقدند این دسر بدن آنها را برای مقابله با سرمای شدید آماده و قوی میکند. مجله آشپزی مثبت - میترا یوسفی: خشیل یکی از دسرهای زمستانی مردم آذربایجان است که بیشتر در شب های سرد طبخ میشود. مردم آذربایجان معتقدند این دسر بدن آنها را برای مقابله با سرمای شدید آماده و قوی میکند. حالا در فصل زمستان هستیم میتوانید این دسر اصیل و خوشمزه میانهایها و البته آذربایجانیها را امتحان کنید. مواد لازم برای 4 نفر
طرز تهیه: 1. بلغور را که از شب قبل خیس کردهاید بگذارید با سه لیوان آب بپزد و خوب آبش کشیده شود. 2. حالا آرد را در تابهای تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. 3. بلغور پختهشده و سه لیوان آب سرد باقیمانده را به آرد اضافه کرده و هم بزنید. صبر کنید مواد روی حرارت غلیظ شود. 4. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید دسرتان سرد شود. 5. در یک ظرف مناسب کره، شیر و عسل را باهم مخلوط کنید و آن را وسط دسر بریزید. نکته این دسر را میتوانید با شیره انگور هم سرو کنید. |