سوپ جوی کِرِمی مخصوص شبهای زمستان - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: سوپ جوی کِرِمی مخصوص شبهای زمستان (/thread-%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D8%AC%D9%88%DB%8C-%DA%A9%D9%90%D8%B1%D9%90%D9%85%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%B4%D8%A8%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86--1195) |
سوپ جوی کِرِمی مخصوص شبهای زمستان - shayans2 - ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۱۴ عصر سوپ جو را خیلی ها با سس سفید می پزند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید ، به این مخلوط کلم بروکلی هم اضافه کنید. هم خوشمزه تر می شود هم ظاهر آن با همه سوپ جوهایی که تا به حال دیده اید فرق می کند . مجله آشپزی مثبت: سوپ جو را خیلی ها با سس سفید می پزند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید ، به این مخلوط کلم بروکلی هم اضافه کنید. هم خوشمزه تر می شود هم ظاهر آن با همه سوپ جوهایی که تا به حال دیده اید فرق می کند . این سوپ به خاطر داشتن آب مرغ یک غذای کامل است. مواد لازم برای 6 نفر
طرز تهیه: 1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. بروکلی ها راکه از قبل شسته و خشک شده اند آغشته به روغنزیتون کنید، سپس آنها را داخل سینی فر بچینید. سینی را به مدت 10-15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بروکلی ها برشته شوند، سپس آنها را از فر درآورده،کنار بگذارید. 2. در این فاصله قابلمهای را روی حرارت قرار دهید و کمی کره داخل آن بریزید، سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید. بعد از حدود 4-3 دقیقه که پیاز نرم شد، سیر و زیره را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حالا باید آرد را اضافه کنید. آن را هم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند. بعد از حدود 2-1 دقیقه جو را که از قبل خیس کرده بودید، همراه با بال و گردن مرغ داخل قابلمه بریزید. مقداری آب داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا تکههای مرغ و جو بپزند. 3. شیر و خامه را با هم مخلوط کنید. حدود 20 دقیقه قبل از آماده شدن سوپ، مخلوط شیر و خامه را داخل قابلمه بریزید. بروکلی های برشته شده را هم بریزید و بهآرامی هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. کمی صبر کنید تا سوپ غلیظ شود. مرتب هم بزنید تا سوپ ته نگیرد. سوپ را بچشید و نمک و فلفلش را اندازه کنید. 4. بعدازاینکه سوپ آماده شد، آن را داخل کاسههایی که آماده کردهاید بریزید و همراه با سیبزمینیهای برشته سرو کنید. |