تالار گفتمان عروس
تکنیک های انتخاب کیک عروسی - نسخه قابل چاپ

+- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir)
+-- انجمن: برگزاری مراسم عروسی و نامزدی (/forum-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B2%D8%AF%DB%8C--4)
+--- انجمن: سایر خدمات (/forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA--11)
+---- انجمن: کیک و شیرینی (/forum-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C--19)
+---- موضوع: تکنیک های انتخاب کیک عروسی (/thread-%D8%AA%DA%A9%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C--1174)



تکنیک های انتخاب کیک عروسی - mento - ۱ اسفند ۱۳۹۴ ۰۸:۵۸ صبح

[تصویر:  01121-399x360.jpg]کیک عروسی از جمله مهمترین اقلام در برگزاری مراسم عروسی زیبا و به یادماندنی است و تکنیک های انتخاب کیک عروسی به عروس و داماد در این زمینه کمک میکند.بریدن کیک نیز پر از نماد و سمبل است. در دنیای قدیم کیک را در میان مهمانان توزیع می کردند و این کار فقط توسط عروس انجام می شد، زیرا معتقد بودند این کار باروری عروس را تضمین می کند. با بزرگتر شدن عروسی ها و تعداد مهمانان این وظیفه شامل داماد هم شد و داماد به عروس در بریدن کیک و تقسیم آن بین مهمانان کمک می کرد. با شروع این سنت، عروس و داماد قبل از توزیع کیک، تکه ای از آن را با هم می خوردند و این کار نماد اتحاد و پیمان ابدی آنها برای مراقبت از یکدیگر و بودن در کنار هم برای همیشه بود.حتی افسانه هایی وجود دارد مبنی بر اینکه ساقدوش های عروس با آرزوی شوهر دار شدن در آینده این کیک را می خوردند. این ساقدوش های امیدوار تکه ای از کیک را به خانه می بردند و زیر بالش خود می گذاشتند. بعضی از آنها نیز بعد از گذراندن تکه های کوچکی از کیک از حلقه عروس، آنها را داخل جوراب چپ شان و بقیه اش را زیر بالش شان می گذاشتند.همیشه، ساده زیباترستروی کیک خود را با تزیینات مختلف شلوغ نکنید؛ گل و دیگر تزیینات مثل طرح های خال خالی و راه راه، ایده های خوبی برای تزیین هستند، ولی در حد متعادل از آنها استفاده کنید.  چه بخواهید گلهای شکری بزرگ مثل لاله روی کیک خود کار کنید و یا از مدل گلهای کوچکتر نظیر یاسمن معطر استفاده کنید؛ طرح کیک باید طوری باشد که فضایی خالی در طبقه بالایی و یا زیرین بماند و زیاد با طرحهای مختلف پوشیده و پنهان نشود.

نکته: در صورتیکه بخواهید از گلهای تازه برای تزیین روی کیک استفاده کنید از گلهایی که حالت صمیمانه تری ایجاد می کنند: مثل رز، گل کوکب و یا گل شیپوری استفاده کنید؛ زیرا این گلها نسبتاً دوام بیشتری دارند و احتمال پژمردگی آنها تا پایان مراسم بسیار کم است. در آلبوم مدل کیک گاهی نمونه‌هایی را می‌بینید که با گل طبیعی تزئین می‌شوند؛ شما می‌توانید برای این کار گلی هماهنگ با گل دست‌تان به شیرینی‌فروشی سفارش دهید تا هارمونی زیبایی داشته باشد. نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که برگ‌های گرد دار جزو این گل‌ها نباشد، چون با هر حرکتی میزان زیادی از آن روی سطح کیک پخش می‌شود و آن را غیرقابل خوردن می‌کند. توجه داشته باشید که کیفیت کیک را فدای زیبایی‌اش نکنید.

چنانچه میزان کیک شما زیاد باشد، می‌توانید بعد از غذا از آن به‌عنوان دسر استفاده کنید. یعنی دسر را از منوی غذایی‌تان حذف کنید و بخواهید که مهمانداران کیک را بین مهمانان تقسیم کنند.

سعی کنید مزه ی کیکتان متفاوت باشد
محتویات درون کیک هم اهمیت زیادی دارد. مزه ی استاندارد شکلاتی و وانیلی را فراموش کنید و سعی کنید کیکتان مزه ای خاص و متفاوت داشته باشد. انواع مختلفی از مزه ها از ماسکارپون (نوعی پنیر خامه ای ایتالیایی) و توت سیاه گرفته تا شکلات پرتغالی می تواند به مذاق هر عروس و دامادی خوش بیآید. شما حتی می توانید مزه ها را طبق فصل انتخاب کنید، ترکیبات سنگین تر نظیر شکلات با مغز قهوه موکا و بادام سوخته برای مجالسی که در زمستان برگزار می شود بسیار مناسبتر است؛ در حالی که کیک های اسفنجی سبک تر با برش های میوه و یا مربا در لابه لای آن برای مجالس فصل تابستان بسیار ایده آل به نظر می رسد.