فینگرفود پنیری - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: فینگرفود پنیری (/thread-%D9%81%DB%8C%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%81%D9%88%D8%AF-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1%DB%8C--1172) |
فینگرفود پنیری - shayans2 - ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ عصر مواد لازمسیب زمینی (پخته و رنده شده) 300 گرم سینه و ران مرغ (چرخ شده) 160 گرم پنیر گودا (رنده شده) 50 گرم پودر سیر به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم پنیر پیتزا (رنده شده) 100 گرم پودر سوخاری به مقدار لازم روغن سرخ کردنی به مقدار لازم سس ماست مقداری برای سرو طرز تهیه1. در ظرفی، سیب زمینی، مرغِ چرخ شده، پنیر گودا، پودر سیر، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند؛ 2. از مایه آماده شده به اندازه گردو برداشته و در کفِ دست پهن و صاف کنید، سپس مقداری پنیر پیتزا در وسطِ آن قرار دهید و آن را به شکل دلخواه فرم دهید؛ 3. لقمه ها را در پودرسوخاری غلتانده و در تابه ای حاوی روغن داغ، سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. لقمه های پنیری را در ظرف موردنظر بچینید و سرو کنید. |