سالاد گندم - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: سالاد گندم (/thread-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF-%DA%AF%D9%86%D8%AF%D9%85--1170) |
سالاد گندم - shayans2 - ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ عصر مواد لازمگندم 300 گرم فلفل دلمه ای قرمز (نواری خرد و گریل شده) 1 عدد فلفل دلمه ای زرد (نواری خرد و گریل شده) 1 عدد سیر (نگینی خردشده) 1 حبه ریحان 30 گرم روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری سرکه بالزامیک 3 قاشق سوپ خوری نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم بادام زمینی (بوداده*) 50 گرم طرز تهیه1. آب روی گندم خیسانده شده را خالی کنید و آن را در قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید و به مدت 3 ساعت روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود سپس آبکش کنید؛2. در ظرفی، گندم را به همراه فلفل های دلمه ای، سیر و نیمی از برگ های ریحان بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید؛3. در ظرفی جداگانه، روغن زیتون و سرکه بالزامیک را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛4. سس را روی سالاد بریزید و کاملاً زیر و رو کنید تا سالاد به سس آغشته شود. سالاد گندم را با بادام زمینی و بقیه برگ ریحان تزیین و سرو کنید. نکته* برای بو دادن بادام زمینی، آن ها را در تابه ای بدون روغن تُست کنید یا به مدت 8 تا 10 دقیقه، در طبقه وسط فری که از قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کردهاید، قرار دهید تا بو داده شود. |