مافین دونات - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: شیرینی پزی (/forum-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%DB%8C--47) +--- موضوع: مافین دونات (/thread-%D9%85%D8%A7%D9%81%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A7%D8%AA--1168) |
مافین دونات - shayans2 - ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ عصر مواد لازم: 75 گرم شکر دانه ریز 100 گرم آرد 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 50 میلی لیتر ماست ساده 1 عدد تخم مرغ بزرگ 1 قاشق چایخور یعصاره وانیل 75 گرم کره ذوب شده ½ پیمانه مارمالاد تمشک یا همرمارمالاد دلخواه برای فیلینگ روش تهیه: فر رو با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنین و قالبهای مافینتون رو چرب و آردپاشی کنین و کنار بگذارین در یک کاسه ماست، تخم مرغ، شکر و عصاره وانیل رو با همزن مخلوط کنین و سپس کره ذوب شده رو اضافه و هم بزنین آرد ،بیکینگ پودر و جوش شیرین رو ترکیب و الک کنین و به مخلوط بالا اضافه و هم بزنین 1 قاشق غذاخوری از خمیر رو در هر قالب بریزین سپس 1 قاشق چایخوری از مارمالاد دلخواه و روش هم با خمیر بپوشونین سینی رو به مدت 15-20 دقیقه تا زمانی که روی مافین ها طلایی قهوه ای بشه در فر قرار بدین بعد از پخت اجازه بدین مافین ها 5 دقیقه در قالب کمی خنک بشن بعد جدا کرده داغ سرو کنین یا بذارین روی پایه فلزی تا خنک بشن و بعد سرو کنین قبل از سرو سطح مافین هارو با شکر دانه ریز بپوشونین |