تالار گفتمان عروس
مافین دونات - نسخه قابل چاپ

+- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir)
+-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45)
+--- انجمن: شیرینی پزی (/forum-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%DB%8C--47)
+--- موضوع: مافین دونات (/thread-%D9%85%D8%A7%D9%81%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A7%D8%AA--1168)



مافین دونات - shayans2 - ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ عصر

مواد لازم:
75 گرم شکر دانه ریز
100 گرم آرد
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
50 میلی لیتر ماست ساده
1 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخور یعصاره وانیل
75 گرم کره ذوب شده
½ پیمانه مارمالاد تمشک یا همرمارمالاد دلخواه برای فیلینگ


روش تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنین و قالبهای مافینتون رو چرب و آردپاشی کنین و کنار بگذارین
در یک کاسه ماست، تخم مرغ، شکر و عصاره وانیل رو با همزن مخلوط کنین و سپس کره ذوب شده رو اضافه و هم بزنین
آرد ،بیکینگ پودر و جوش شیرین رو ترکیب و الک کنین و به مخلوط بالا اضافه و هم بزنین

1 قاشق غذاخوری از خمیر رو در هر قالب بریزین سپس 1 قاشق چایخوری از مارمالاد دلخواه و روش هم با خمیر بپوشونین
سینی رو به مدت 15-20 دقیقه تا زمانی که روی مافین ها طلایی قهوه ای بشه در فر قرار بدین
بعد از پخت اجازه بدین مافین ها 5 دقیقه در قالب کمی خنک بشن بعد جدا کرده داغ سرو کنین یا بذارین روی پایه فلزی تا خنک بشن و بعد سرو کنین
قبل از سرو سطح مافین هارو با شکر دانه ریز بپوشونین