شورینی پنیری - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: شیرینی پزی (/forum-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%DB%8C--47) +--- موضوع: شورینی پنیری (/thread-%D8%B4%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1%DB%8C--1167) |
شورینی پنیری - shayans2 - ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ عصر مواد لازم: 500 گرم آرد 300 گرم پنیر پارمسان رنده شده ریز 250 گرم کره 2 عدد تخم مرغ برای پر کردن: پنیر سفید به اندازه کافی به اندازه کافی زیتون ریز خرد شده. روش تهیه: در یک کاسه کره، پنیر، تخم مرغ رو خوب مخلوط کنین، آرد را اضافه و به آرامی مخلوط کنین تا خمیر بدست بیاد خمیر رو به کمک وردنه مثل تصویر پهن کنین با قالب دایره ای برش بزنین و روی هر قطعه رو کمی زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین سپس برگردونین و یک سمت دایره رو با پنیر و یک برش زیتون بپوشونین و طرف دیگه رو روش برگردونین مثل صدف خمیرهارو در سینی فر بچینین و سینی رو در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدید تا زماییکه به رنگ قهوه ای روشن در بیاد |