تالار گفتمان عروس
چیز کیک تیرامیسو بدون نیاز به پخت - نسخه قابل چاپ

+- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir)
+-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45)
+--- انجمن: شیرینی پزی (/forum-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%DB%8C--47)
+--- موضوع: چیز کیک تیرامیسو بدون نیاز به پخت (/thread-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B3%D9%88-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%AE%D8%AA--1166)



چیز کیک تیرامیسو بدون نیاز به پخت - shayans2 - ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ عصر

مواد لازم:
برای پایه بیسکویتی:

250 گرم بیسکویت دایجستیو
100 گرم کره

مواد لایه پنیری:
200 گرم پنیر خامه ای یا فیلادلفیا
350 گرم پنیر ماسکارپونه
5 زرده تخم مرغ متوسط
130 گرم شکر
10 گرم پودر ژلاتین
3-4 قاشق غذاخوری خامه معمولی
50-60 میلی لیتر قهوه دم شده یا اسپرسو آماده

لیدی فینگر یک سوم بسته

روش تهیه:
کره رو در شیرجوش ذوب کنین و بیسکوییت رو که در غذاساز پودر کردین بهش اضافه و هم بزنین تا کاملا بخورد هم برن
قالب رو نیم ساعت در یخچال قرار بدید تا پایه کیک خودش رو بگیره


زرده تخم مرغ رو با نیمی از شکر، با همزن برقی برای حدود یک دقیقه بزنین تا کرمی بشه

در یک شیرجوش30 میلی لیتر آب و شکر باقی مانده رو حرارت بدید تا شهد بدست بیاد
یک کاسه کوچیک آب و یخ آماده کنین و یک قطره از شهد داخلش بریزین با انگشتتون قطره شهد رو بگیرین اگه انسجامش رو حفظ کرد شهد به میزان مناسب غلیظ شده
حالا باید سریع عمل کنین و شهد رو به زرده اضافه و به سرعت هم بزنین
ترجیحا از غذاساز یا همزن برقی کاسه دار استفاده کنین تا سریع بتونین هم بزنین و گرمای شهد باعث بریده بریده شدن زرده و پختنش قبل از هم زدن نشه
تا زمانی به هم زدن ادامه بدین که مخلوط خنک بشه
طی این فرایند زرده کاملا میپزه

ماسکارپونه و پنیر خامه ای رو در یک کاسه جداگانه با همزن بزنین تا یکدست بشه و به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنین و هم بزنین.
خامه رو در یک شیرجوش کوچیک به جوش بیارین و ژلاتین رو داخلش ریخته و مدام هم بزنین تا یکدست بشه
این مواد رو به مخلوط تخم مرغ اضافه و به آرومی هم بزنین تا کام ترکیب بشه
نیمی از مواد رو در قالب بریزین
لیدی فینگ هارو در اسپرسو مرطوب کنین و روی مواد بچینین
سپس بقیه مواد پنیری رو روش بریزین و سطحش رو صاف کنین
قالب رو به مدت حد اقل 6 ساعت در یخچال قرار بدید
سپس دور قالب رو باز کنین و کیک رو در قالب و سپس کاغذ روغنی رو از کیک جدا کنین و در ظرف مورد نظرتون قرار بدید و با الک کردن کمی پودر قهوه تزیین و سرو کنین