سالاد ایتالیایی - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: سالاد ایتالیایی (/thread-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C--1161) |
سالاد ایتالیایی - shayans2 - ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ ۰۴:۱۵ عصر مواد لازمکره 25 گرم روغن مایع به مقدار لازم سیبزمینی (بدون پوست، مکعبی درشت خرد و آبپزشده) 4 عدد گوجهفرنگی مینیاتوری (دونیمشده) 10 عدد بیکن گوشت (نواری خردشده) 3 ورق جعفری (پاک و خردشده) 20 گرم نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده) به مقدار لازم سس مخصوص طبق دستور دادهشده اسفناج جوان (پاکشده) 50 گرم پنیر پارمزان (رندهشده) 30 گرم پیازچه (پاک و خردشده) 20 گرم طرز تهیه1. در تابه ای حاوی کره و کمی روغن مایع، روی حرارت ملایم، سیب زمینی، گوجه فرنگی مینیاتوری و بیکن گوشت را تفت دهید سپس جعفری را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید بماند تا سرد شود؛2. در این فاصله، سس مخصوص را آماده کنید؛3. پس از این مدت، اسفناج ها را در ظرف مورد نظر بچینید و مخلوط سیب زمینی را روی آن قرار دهید. پنیر بلوچیز و پیازچه را روی سالاد بریزید و به همراه سس مخصوص سرو کنید. روش تهیه سس مخصوصدر ظرفی دردار، 3 قاشق سوپ خوری روغن زیتون، 2 قاشق سوپ خوری سرکه بالزامیک، یک قاشق سوپ خوری آب لیموترش تازه، یک قاشق چای خوری سس خردل، مقداری نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) را بریزید و هم بزنید. جایگزیندر صورت عدم دسترسی به بیکن، میتوانید از همان مقدار ژامبون گوشت استفاده کنید. |