آرایش برای مراسم عقد و نامزدی - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: برگزاری مراسم عروسی و نامزدی (/forum-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B2%D8%AF%DB%8C--4) +--- انجمن: آرایشگاه (/forum-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87--7) +--- موضوع: آرایش برای مراسم عقد و نامزدی (/thread-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D8%B9%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B2%D8%AF%DB%8C--679) صفحهها: 1 2 |
پاسخ به: آرایش برای مراسم عقد و نامزدی - fahimeh - ۱۱ آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ عصر (۱۰ آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۴۳ عصر)'shaqayeq' نوشته است:(۹ آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۷ عصر)'fahimeh' نوشته است:(۹ آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۱۱ عصر)'shaqayeq' نوشته است:(۸ آذر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ عصر)'fahimeh' نوشته است: بچه ها کسی جایی رو سراغ نداره که باب میل مشتریش آرایش کنه بدون اینکه ناراحت بشه؟ من از آرایش غلیظ متنفرم جدی؟ همه میتونن برن؟ حالا امروز که دیگه هیچی، فردا رو میرم.. شماره تماسشون رو میشه بهم بدی عزیزم؟ پاسخ به: آرایش برای مراسم عقد و نامزدی - fahimeh - ۱۸ آذر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۰ عصر خب خودت رفتی؟ راضی بودی؟ یا فقط شنیدی؟ پاسخ به: آرایش برای مراسم عقد و نامزدی - shaqayeq - ۱۲ دي ۱۳۹۵ ۱۲:۳۸ عصر (۱۸ آذر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۰ عصر)'fahimeh' نوشته است: خب خودت رفتی؟ راضی بودی؟ من خودم رفتم کادر گسترده ای دارن، محیطشون شیک و با کلاسه، از مواد و ابزار درجه یک استفاده میکنن، رضایت مشتری براشون خیلی مهمه و ...... هرچی بگم کم گفتم.. من که خودم رفتم و خیلی راضی بودم. واقعا باید کارهاشون رو از نزدیک ببینی پاسخ به: آرایش برای مراسم عقد و نامزدی - طناز حسینی - ۱۵ دي ۱۳۹۵ ۰۶:۰۹ عصر وای مراسم عقد عروسی یعنی آرایشگاه برای عروسی و همچین مراسم های خیلی بده اگر زشت بشی وا ویلا پاسخ به: آرایش برای مراسم عقد و نامزدی - fahimeh - ۱۵ دي ۱۳۹۵ ۰۹:۴۴ عصر آره فرض کن تنها مهمونی ای که آدم از بچگیاش آرزو داره براش زشت بشه خیلی بده واسه همین همه وسواس دارن واسه انتخاب آرایشگاه دیگه پاسخ به: آرایش برای مراسم عقد و نامزدی - طناز حسینی - ۱۶ دي ۱۳۹۵ ۰۳:۲۲ عصر من تا وقتی آرایشم میکرد نزاشت خودموببینم لحظه ای که ارایشم تمام شد امدم جلوی اینه را هیچ زمانی فراموش نمیکنم اونقدر شکه شده بود از قیافه خودم که خوده ارایشگرم تعجب کرده بود میگفت چیه چرا حرف نمیزنی منم تو شوک بودم فقط گفتم نمیتونم بفهمم زشت شدم یا خوشگل کلی وقت به خودم زل زده بودم بعد یکم به سایم صورتی اضافه کرد دیگه اونموقه فهمیدم چقدر من نازممممممممممممممممممممممممممممممممممم خدا رو شکر من که از شب عروسیم خاطره خیلی خوبی داشتم ایشااللله یرای همه همینطور باشه و خوشگل بشید مثل من پاسخ به: آرایش برای مراسم عقد و نامزدی - fahimeh - ۱۶ دي ۱۳۹۵ ۰۷:۵۷ عصر (۱۶ دي ۱۳۹۵ ۰۳:۲۲ عصر)'طناز حسینی' نوشته است: من تا وقتی آرایشم میکرد نزاشت خودموببینم خداروشکر که راضی بودید! شما کجا رفته بودید؟ من جای شما بودم اصلا طاقت نمیاوردم که خودم رو نبینم پاسخ به: آرایش برای مراسم عقد و نامزدی - طناز حسینی - ۱۷ دي ۱۳۹۵ ۰۶:۱۱ عصر من برای عروسیم رفته بودم آرایشگاه پارس آنا تو خیابان سعادت آباد میکاپم خانم پارسا انجام داده بود میدونید جدا از این که کارش خوبه و عروس هاش من میدیدم از میکاپش راضی هستن خیلی خانم صبور و انرژی مثبت هست من وقتی می خواست شروع به میکاپم کنه فهمید من چقدر استرس دارم باهام صحبت کرد و کلی آروم شدم اما گفتم انقدر خوشگل شده بودم وقتی ارایشم تمام شد امدم جلوی اینه را هیچ زمانی فراموش نمیکنم اونقدر شکه شده بود از قیافه خودم که خوده خانم پارسا تعجب کرده بود میگفت چیه چرا حرف نمیزنی تو عروسیم یک ژستی گرفته بودم موهام وآرایشم لباسم همه فوق العاده بوداون شب یادم نیره الان که بهش فکر میکنم کلی لذت میبرم پاسخ به: آرایش برای مراسم عقد و نامزدی - parisima68 - ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۳۹ عصر سلام ، من برا مراسم نامزدیم رفتم سالن ویونا ، آرایشم خیلی شیک بود و تا شب تکون نخورد و همه ازم آدرس آرایشگاه رو می پرسیدن و شینیون موهام هم خیلی دوست داشتم ، از آرایشگرام و برخوردشون هم راضی بودم و قیمتشم نسبت به کارشون فوق العاده مناسب بود ، خلاصه هرچی تعریف کنم کم کردم ، شمارشه سالنشونم میزارم برا کسایی که دنبال یه سالن خوبن ، 02177431560 |