انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: برگزاری مراسم عروسی و نامزدی (/forum-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B2%D8%AF%DB%8C--4) +--- انجمن: آرایشگاه (/forum-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87--7) +--- موضوع: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران (/thread-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%BA%D8%B1%D8%A8-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86--53) |
پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - sharar - ۸ دي ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ عصر (۸ دي ۱۳۹۵ ۱۰:۵۸ صبح)'طناز حسینی' نوشته است: خوب آرایشگاه پارس آنا که بین المللی هست و قیمت هاشم زیر نظر اتحادیه هست و مشخص مرسی طناز جان، لطف کردی ه راهنمایی کردی عزیزم واسه ابرو فقط یه نفر هست اونجا؟ یا اگه چند نفر هستن اونی که شما میری پیشش اسمش چیه؟ پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - فرشته - ۸ دي ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ عصر طناز جون کار وکس رو کی انجام میده برات ؟ قیمتش چقدره ؟ اخه من جای دیگه ای میرم پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - roxana - ۹ دي ۱۳۹۵ ۰۵:۱۹ عصر ببخشید آرایشگاه بین المللیه یعنی چی؟؟؟؟ پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - نایسا - ۱۱ دي ۱۳۹۵ ۰۵:۳۷ عصر کدوم آرایشگاه بین المللیه؟؟؟؟مگه از این چیزا داریم؟؟؟؟؟اونم اینجا؟؟بیخیال............ پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - طناز حسینی - ۱۱ دي ۱۳۹۵ ۰۸:۰۲ عصر (۸ دي ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ عصر)'sharar' نوشته است:(۸ دي ۱۳۹۵ ۱۰:۵۸ صبح)'طناز حسینی' نوشته است: خوب آرایشگاه پارس آنا که بین المللی هست و قیمت هاشم زیر نظر اتحادیه هست و مشخص من برای ابرو میرم پیش نرگس کارشم راضی بود چون هر جا میرفم فقط ابرو نازک میکردن اصلا نمیشد کاریش کرد کلی باید صبر میکردم که دوباره ابروهام در بیاد من اصلا دوست نداشتم دیگه یک بار رفتم پیش نرگس چون ازش راضی بودم دیگه پیش خودش میرم حالا شدم مششتریش پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - sharar - ۱۱ دي ۱۳۹۵ ۰۹:۴۶ عصر (۱۱ دي ۱۳۹۵ ۰۸:۰۲ عصر)'طناز حسینی' نوشته است:(۸ دي ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ عصر)'sharar' نوشته است:(۸ دي ۱۳۹۵ ۱۰:۵۸ صبح)'طناز حسینی' نوشته است: خوب آرایشگاه پارس آنا که بین المللی هست و قیمت هاشم زیر نظر اتحادیه هست و مشخص وای خیلی خوبه آدم یکیو پیدا کنه که دستشو قبول داره ابرو بدیش به اینه که خیلی تو چشمه و تا درست بشه زمان میبره این که نازک میکنن رو دیگه نگووووو از بس که رو اعصابه همش نازک میکنن تا قرین در بیاد، آخرشم بازم لنگه به لنگه میشه اگه انقدر که میگی خوبه یه بار برم پیشش، چون من هنوز کسی رو پیدا نکردم که انقدر خوب باشه یا مثلا رفتم یه جا، 2 بار خوب برداشته، 3 باز بددددد، بعد میفهمی شانسی خوب برداشته پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - طناز حسینی - ۱۲ دي ۱۳۹۵ ۰۳:۰۰ عصر آره حتما امتحان کن من که راضی بودم هم ابرو دیگه نازک نکرد و هم جاهای که خالی بود برام جا گذاشته و بر نمیداشت تا پر بشه پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - فرشته - ۱۲ دي ۱۳۹۵ ۰۳:۳۸ عصر من رفتم توی سایت پارس آنا انگار دارن توی اوکراین هم شعبه میزنن به خاطر همین ارایشگاه بین المللی شده ولی طناز جون میشه این سری که میری ارایشگاه ازشون بپرسی ؟ پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - مهربان - ۱۲ دي ۱۳۹۵ ۰۶:۰۶ عصر جدا؟؟؟؟؟شعبه تو اکراین زده؟؟؟بعد بین المللی شده؟؟؟؟خیلی کارش خوبه یا پول داره هزینه میکنه؟؟؟؟ یه اطلاعاتی در مورد آرایشگاش میدید؟؟؟!!!! پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - shaqayeq - ۱۲ دي ۱۳۹۵ ۰۸:۵۳ عصر من که خیلی کارشونو دوست دارم و کاراشونو اکثرا قبول دارم به نظر من پیشرفت خیلی بزرگیه اولین آرایشگاهی هستن که خارج از ایران هم شعبه دارن؟ |