انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: برگزاری مراسم عروسی و نامزدی (/forum-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B2%D8%AF%DB%8C--4) +--- انجمن: آرایشگاه (/forum-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87--7) +--- موضوع: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران (/thread-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%BA%D8%B1%D8%A8-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86--53) |
پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - بیتا غلامی - ۴ آذر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۶ عصر جدی ؟ شقایق شما برای کراتینه چی کار کردی ؟ چقدر هزینه دادی ؟ نگفتن طریق مراقبتش چطوری هست ؟ چه مدت زمان موندگاری داره ؟ پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - طناز حسینی - ۶ آذر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۳ صبح کراتینه برای چی می خوای انجام بدی من تا حالا انجام ندادم پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - بیتا غلامی - ۹ آذر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۷ صبح کراتینه برای موهام می خوام انجام بدهم اخه خیلی بد شده جنس موهام و شکننده شده من چند بار دکلره مش کردم و جدا از اون موهام دائم رنگ میکنم و وقتی میرم حمام حتما کلی باید ماسک مو نرم کننده بزنم تا حداقل یکم نرم بشه و بتونم شانه کنم موهام دیگه خسته شدم و برای کوتاهی که رفتم بهم پیشنهاد کردن موهام کراتینه کنم که کلا به حالت اولیه برگرده حالا دارم میپرسم شما جای خوب سراغ دارید با این هزینه ای ک میکنم راضی باشم پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - طناز حسینی - ۱۰ آذر ۱۳۹۵ ۰۵:۵۵ عصر چقدر خوب من نمیدونستم حالا شما انجام دادید ؟ کجاها انجام میدن؟ پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - بیتا غلامی - ۱۱ آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۴۴ صبح نه هنوز می خوام انجام بدهم چندتا آرایشگاه رفتم اما راستش خوشم نیومد حالا دوستم یک آرایشگاه برای کار کراتینه و ویتامینه مو معرفی کرده که راضی بوده توی خیابان سعادت آباد هست آرایشگاه پارس آنا حالا م خوام زنگ بزنم و هم از قیمت ها با خبر بشم و ببینم میتونم برم کارشون ببینم ؟ پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - طناز حسینی - ۱۲ آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۰۷ صبح چقدر خوب پس دوستت کار کراتینه انجام داده و تجربه داره پس به نظرم بهتر هست جایی که تجربه داره و کارشون خوبه بری اخه شنیدم هزینه اش زیاد حداقل آرایشگاه پارس آنا امتحان کرده و راضی هست برو پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - بیتا غلامی - ۱۳ آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۱ عصر همیشه میره پیش خود آرایشگاه پارس آنا و کلی راضی هست از کارشون برای همین بهم پیشنهاد کرده چون مطمئن هست مثلا میگفت یک مواد جدید امده به نام اولاپلکس خیلی آرایشگاه بلدم نیستن یا قلابی میارند و با آب قاطی میکنند اما وقتی برای دکلره رفته و از مواد اولاپلکس براش استفاده کرده هم درجه یک بوده هم اصل حداقل هزینشم الکی نداده بازم مطمئنم جای خوب دارم هزینه میکنم حالا باید نوبت بگیرم پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - sharar - ۱۳ آذر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۵ عصر کراتینه دائمه؟ چند مدت موندگاری داره؟ منم خیلی دوست دارم موهام لخت بشه.. زیبایی آدم رو چند برابر میکنه پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - طناز حسینی - ۱۳ آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۰۱ عصر (۱۳ آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۱ عصر)'بیتا غلامی' نوشته است: همیشه میره پیش خود آرایشگاه پارس آنا و کلی راضی هست از کارشون برای همین بهم پیشنهاد کرده چون مطمئن هست پس رفتی حتما گو شما راضی بودی یا نه ؟ پاسخ به: انتخاب بهترین آرایشگاه در غرب تهران - بیتا غلامی - ۱۴ آذر ۱۳۹۵ ۰۶:۰۷ عصر (۱۳ آذر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۵ عصر)'sharar' نوشته است: کراتینه دائمه؟ چند مدت موندگاری داره؟ منم خیلی دوست دارم موهام لخت بشه.. زیبایی آدم رو چند برابر میکنهکراتینه وقتی انجام میدی کمک به بازسازی مو میکنه و تقویت مو یک حالتی تقویت کننده مو هست راستی کمک میکنخ و تاثیر هم داره برای لخت شدن مو کسای که موهاشون کمی موج داره لختش میکنه شما تا حالا موهات صاف کردید ؟ منم عاشق مو لخت هستم حالا با انجام کراتینه کلی لخت میشه برای شنبه نوبت گرفتم آرایشگاه که دوستم رفته بود آرایشگاه پارس آنا شما میشناسید یا نه ؟ |