تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: 5 نکته درباره آب‌میوه‌ها و دندان‌ها
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
1-
آبمیوه‌های طبیعی غالبا نمی‌توانند پوسیدگی ایجاد کنند مگر آب مرکبات آن هم به شرطی که زیاد و در دفعات متناوب استفاده شوند


....
آبمیوه‌های مصنوعی به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد ساکاروز در صورتی که زیاد مصرف شوند و پس از مصرف دهان شست‌وشو داده نشود، می‌توانند سبب ایجاد پوسیدگی شوند


.

2-
مواد قندی مورد استفاده در آبمیوه‌های مصنوعی غالبا ساکاروز و گلوکز است در حالی که قند آبمیوه‌های طبیعی یک قند دوکربنه به نام فروکتوز است


.

3-
تمام آبمیوه‌ها به طور کلی مفید هستند اما آبمیوه‌های اسیدی می‌توانند سبب از بین رفتن مینای دندان به واسطه سایش شوند


.

4-
استفاده از دهانشویه در این مورد خاص واجب نیست؛ هر چند استفاده از دهانشویه‌ها به طور مرتب توصیه می‌شود


.
البته پس از مصرف آبمیوه‌های اسیدی بهتر است حداقل از مسواک زدن اجتناب شود تا مینا فرصت بازگشت به حالت نرمال را داشته باشد


.

5-
آبمیوه‌های قنددار به دندان کودکان آسیب می‌رساند؛ کودکانی که به صورت دائمی عادت دارند از آبمیوه‌ها استفاده کنند باید به صورت منظم توسط دندان‌پزشک معاینه شوند. آبمیوه‌هایی که در بسته‌بندی‌های رنگارنگ به بازار عرضه می‌شوند برای داشتن طعم بهتر و مورد رضایت مصرف‌کنندگان، با شکر شیرین می‌شوند


.
لینک مرجع