تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: سس ها و چاشنی ها
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
طرز تهیه سس قارچ
تعریف
سس قارچ نوعی سس است که ماده اصلی آن را سس ولوت تشکیل می دهد. به علاوه از عصاره قارچ و کره هم در تهیه این سس استفاده می کنند.


آماده سازی سس قارچ :
دو قاشق مربا خوری عصاره قارچ را داخل ظرفی ریخته و سپس یک فنجان سس ولوت به آن اضاقه نموده و مرتباً بهم بزنید، سس آماده است. تنها قبل از مصرف، به اندازه ی یک اونس کره به سس اضافه نمایید. این سس را می توان با اسانس موسیر یا انواع قارچ تهیه کرد.
منبع : دانشنامه رشد
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع