۲۰ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۹ صبح
املت هندی
پیاز رنده شده=1 عدد بزرگ
فلفل سبز رنده شده=1 عدد
برگهایگشنیز تازه خرد شده=بمقدار لازم
تخم مرغ=4 عدد متوسط
نمک=1 قاشقچایخوری
روغن=2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. پیاز،فلفل سبز و گشنیز را درکاسه بزرگی می ریزیم و بهم می زنیم.
2. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای میریزیم و با همزن خوب هم می زنیم.
3. مخلوط پیاز را به تخم مرغ ها اضافه می کنیمو خوب با هم مخلوط می کنیم.
4. نمک را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.
5. 1 قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ می کنیم. یک قاشق بزرگ از مایه برمیداریم و در ماهیتابه می ریزیم.
6. املت را با حرارت ملایم سرخ می کنیم. یک باربرمی گردانیم و با یک قاشق صاف روی ان را کمی فشار می دهیم تا مطمئن شویم که تخممرغ پخته شده است. تا وقتی که املت طلایی رنگ شود.
7. بقیه مواد را به همین طریقمی پزیم. املت ها را کنار می گذاریم و گرم نگه می داریم تا وقتیکه بقیه مواد بهمین طریق تمام شود.
املت را با نان صرف می کنیم.