۲۰ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۷ صبح
پیتزای مرغ
آب ولرم : یک و یک دوم پیمانه
پودر خمیرترش : یک و یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون : 4 قاشق سوپخوری
نمک : یک دومقاشق چایخوری
آرد : سه و یک سوم پیمانه
پنیر گودا : 100 گرم
طرز تهیه :
آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیمتا کاملا در آب حل شود
بعد از 10 دقیقه آرد را اضافه کرده ورز می دهیم و روغنزیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود 7 دقیقه آن را ورز می دهیم اگرخمیر به دست چسبید کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تاچسبندگی از بین برود . خمیر را به مدت 30 دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن رابا دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیمتا کاملا با هم مخلوط شوند . به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد .
مواد لازم برای تهیه پیتزا :
سینه مرغ خلال شده : 2 عدد
پیازچه خرد شده : یک سوم پیمانه
روغن زیتون : 3 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده : 3 قاشق سوپخوری
قارچ خردشده : یک دوم پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1 عدد
جعفری خرد شده : یکچهارم پیمانه
پنیر موزارلا و گودا : از هر کدام 150 گرم
پودر آویشن و نمک وفلفل سیاه : به میزان کافی
طرز تهیه :
روغن زیتون را در تابه ریخته و آن راروی حرارت قرار می دهیم . سپس سینه مرغ و فلفل دلمه ای و پیازچه و قارچ و جعفری خردشده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده تفت می دهیم . آنگاه روغن اضافی مواد را ازظرف خارج می کنیم . ظرف گردی را به قطر 28 سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف آن را باروغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سپس مواد رابر روی خمیر ریخته و در آخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن بر روی پیتزامی ریزیم . پیتزا را به مدت 10 دقیقه کف فر و 20 دقیقه در طبقه میانی فر قرار میدهیم تا پخته شود.