تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: دسر ها
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
دسر کسترد

[تصویر:  1197718006_kasterd.jpg]

مواد لازم:
آرد=7 قاشق غذاخوری
کره=100 گرم
شیر خشک=1 لیوان
آب=5 لیوان
شکر=1 و 4/1 لیوان
تخم مرغ زده شده=2 عدد
وانیل=کمی
بسکویت ساده(بتی بور)=1 بسته
طرز تهیه:
1.شیر خشک را در ظرفی ریخته،آب،شکر،آرد،تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده خوب هم می زنیم.
2.کره را در ماهیتابه روی حرارت ملایم می گذاریم تا ذوب شود. سپس مخلوط بالا را به ان اضافه کرده و روی حرارت ملایم به مدت 5 الی 7 دقیقه هم می زنیم تا کمی غلیظ شود. مواد را کنار می گذاریم.
3.ظرف پیرکسی را چرب کرده و کف آن بسکویت می چینیم بطوریکه تمام سطح ظرف را بپوشاند.
4.مواد بدست آمده را روی بسکویت ها ریخته بطوریکه تمام سطح بسکویت ها را به طور یکنواخت بپوشاند.
5.بقیه بسکویت های باقی مانده را نرم کرده روی مواد می پاشیم تا تمام سطح مواد را بپوشاند. سپس روی بسکویت های نرم شده کمی کشمش می ریزیم.
6.ظرف دسر را به مدت 3 ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد و آماده مصرف شود.
[تصویر:  icecream-800x445.jpg]

مواد لازم
شکر     1 لیوان
کمپوت آناناس    1قوطی
شیر    1 لیوان
پودر ژلاتین  1 قاشق غذاخوری
خامه 1/2 1 لیوان
سفیده تخم مرغ   2 عدد
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
آب    3/1 لیوان
 
طرز تهیه
پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب می گذاریم تا پودر ژلاتین در آب حل شود. آب آناناس و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا شکر در آب آناناس حل شود اما نجوشد. سپس پودر ژلاتین را می افزاییم.سپس شیر، آبلیمو و خامه را به مواد اضافه می کنیم. مواد را داخل قالب فلزی می گذاریم و به مدت 8 ساعت در فریز می گذاریم اما در این فاصله دو بار ظرف بستنی را از فریز خارج کرده و با همزن می زنیم تا بستنی یخ نزند. سفیده ها را با همزن می زنیم تا سفت شود. بعد از 8 ساعت، ظرف بستنی را از فریز در می آوریم. سفیده ها و آناناس های خرد شده را داخل بستنی می ریزیم و هم می زنیم ومجددا به مدت 2 ساعت در فریز می گذاریم تا بستنی آماده شود.

 
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع