ماکارونی با کشمش و حبوبات
مواد لازم
▪ روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
▪ سیر خرد شده: ۲ حبه
▪ پیاز متوسط: خردشده ۲ عدد
▪ چوب دارچین: ۱ تکه یا نصف قاشق چایخوریپودر آن
▪ پودر زیره: ۲ قاشق چایخوری
▪ پودر گشنز: ۲ قاشق چایخوری
▪ نخود پخته شده: ۳۰۰ گرم
▪ گوجه فرنگی (دو نیم شده) ۲۵۰ گرم
▪ کشمش پلویی: ۵۰گرم یا یک دوم لیوان
▪ روغن زیتون (علاوه بر میزان قبلی) یک سوملیوان
▪ ماکارونی طرحدار: ۵۰۰ گرم
▪ بادام زمینی تفت داده: یک سوم لیوان
▪ برگ ریحان تازه، خرده شده، یک چهارم لیوان
طرز تهیه
روغن را در ماهی تابه بریزید سپس سیر و پیاز رادر آن بریزید و هم بزنید وبپزید تا زمانی که نرمشود آن گاه به آن ادویه اضافه کنید تا زمانی کهبوی آن بلند شود حرارت دهید. در این مرحلهنخودها، گوجهها، کشمشها و بقیه روغن را اضافهکنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند ماکارونی رادر یک قابلمه بزرگ آب در حال جوش بریزید وبدون اینکه درب آن را بگذارید تا زمانی که نرمشود بجوشانید در مرحله بعد ماکارونی را صافکنید و با مخلوط نخود و کشمش در کاسهای بریزیدو رویش را با برگ ریحان خرد شده و بادام تزیینکنید.
ماکارونی سبزیجات با سس نعناع و کاری
مواد لازم:
ماکارونی فرمی=1 بسته
پیاز متوسط خرد شده=2 عدد
کدوی متوسط حلقه شده=3 عدد
هویج حلقه شده=1 عدد
فلفل دلمه ای سبز خلال شده=1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز خلال شده=1 عدد
ذرت کنسروی=300 گرم
قارچ تازه=200 گرم
ادویه کاری=1 قاشق چاخوری
روغن مایع=2 قاشق غذاخوری
زردچوبه=1 قاشق چاخوری
آبلیمو=چند قطره
نمک و فلفل=به میزان لازم
فیله مرغ خرد شده در صورت تمایل
مواد لازم برای تهیه سس ماکارونی:
شیر=1 و نیم لیوان
آرد=1 و نیم قاشق غذاخوری
کره=25 گرم
سیر خرد شده=5 حبه
نعناع تازه خرد شده=نیم کیلو
روغن زیتون=5 قاشق
نمک،فلفل و زعفران=به میزان لازم
طرز تهیه مواد ماکارونی:
ابتدا پیاز را با دو قاشق غذاخوری روغن تفت می دهیم تا طلایی شود.یک قاشق چایخوری زردچوبه و فلفل دلمه ای را به پیاز اضافه نموده و به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم،آنگاه هویج حلقه شده را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم. قارچ را خرد کرده و برای جلوگیری از تغییر رنگ آنها در حین پخت،چند قطره آبلیمو به آن اضافه می کنیم. قارچ را همراه با کدو به مواد مذکور اضافه کرده و 5 دقیقه حرارت می دهیم.در پایان ذرت،ادویه کاری،نمک و فلفل را اضافه نموده و پس از 10 دقیقه مواد را از روی شعله اجاق برمی داریم.
طرز تهیه سس ماکارونی:
ابتدا شیر سرد را در یک قابلمه کوچک ریخته و آرد را داخل آن حل می نمائیم. نمک،فلفل و کره را به آن اضافه نموده و روی حرارت شعله مرتبا به هم می زنیم تا کمی سفت شود. آنگاه شعله اجاق را خاموش می نمائیم. مقداری زعفران را در آب حل نموده و سس اضافه می کنیم تا سس خوش رنگی تهیه شود.
طرز تهیه سس نعناع:
روغن زیتون و سیر خرد شده را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت اجاق تفت می دهیم. سپس نعنای خرد شده را به آن اضافه نموده و تفت می دهیم.پس از تغییر رنگ نعناع آنرا از روی شعله اجاق برمی داریم.
طرز تهیه ماکارونی سبزیجات با سس نعناع و کاری:
یک بسته ماکارونی را پخته و آبکشی نموده و در یک قابلمه مناسب می ریزیم. سپس مواد و سس نعناع را به آن اضافه کرده کاملا با هم مخلوط می نماییم و کمی روی شعله اجاق تفت می دهیم. پس از 10 دقیقه سس ماکارونی را نیز به آن افزوده و پس از مخلوط نمودن،غذا را سرو می نمائیم. برای تزئین غذا می توان از زیتون سیاه استفاده نمود.
نکته:
با توجه به اینکه این غذا نیاز به دم کردن ندارد،ماکارونی بایستی به اندازه کافی پخته شود تا کاملا خوش خوراک گردد.چنانچه تمایل داشته باشید می توانید فیله مرغ خرد شده را نیز به مواد ماکارونی اضافه نمائید.
طرز درست کردن چیز کیک ماکارونی اسفناج و پنیر
این دستور غذای ماکارونی با ترکیب اسفناج و پنیر ساده تر از آن چیزی هست که فکرش را می کنید.
مواد لازم برای چیز کیک ماکارونی اسفناج و پنیر :
ماکارونی زانویی | ۱ بسته |
اسفناج پخته و یخ زده | ۱ بسته |
سس ماکارونی | ۱ بسته |
پنیر ریکوتا | ۱ پیمانه |
پنیر خامه ای | ۱۱۰ گرم |
پنیر موزارلا رنده شده | ½ پیمانه |
تخم مرغ | ۶ عدد |
سیر | ۳ حبه |
نمک | ۱ و ¼ قاشق چایخوری |
فلفل | ¼ قاشق چایخوری |
پنیر پامزان رنده شده | ۱ پیمانه به اضافه ۲ قاشق غذاخوری |
گوشت چرخ کرده گرد شده | ۱۶ عدد |
طرز پخت چیز کیک ماکارونی اسفناج و پنیر :
فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
داخل قالب کمربندی را چرب کنید و زیر و اطراف آن را با فویل بپوشانید.
ماکارونی را مثل دستور روی بسته بپزید.
در ظرف دیگری اسفناج، پنیر ریکوتا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، ۱ عدد تخم مرغ، ۱ حبه سیر، ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید.
داخل یک ظرف جداگانه دیگر ماکارونی، ۱ و ½ پیمانه سس ماکارونی، ½ پیمانه پنیر پارمزان، ۲ حبه سیر و ¾ قاشق چای خوری نمک را با هم ترکیب کنید. سپس ۵ عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
۱/۳ ماکارونی را داخل قالب بریزید. سپس مواد اسفناج را روی آن بریزید (به اندازه ۲ سانتیمتر از لبه ها خالی بماند) و در نهایت باقیمانده ماکارونی را روی مواد اسفناج اضافه کنید.
قالب را به مدت ۱ ساعت و ۵ دقیقه داخل فر در دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت قرار دهید. سپس از فر بیرون بیاورید با چاقو لبه ها را از قالب جدا کنید و از قالب در بیاورید. در آخر با گوشت ها و مقداری سس روی آن را تزئین کنید.
(۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ عصر)'star' نوشته است: [ -> ]اسپاگتی با ماهی تن
مواد لازم برای 6 نفر:
اسپاگتی=500 گرم
گوجه فرنگی رسیده=1 کیلوگرم
فلفل دلمه قرمز=1 تا 2 عدد
پیاز متوسط=2 عدد
کنسرو ماهی تن=2 قوطی
روغن زیتون یا روغن مایع=نصف لیوان
شکر=1 قاشق چایخوری
آبلیمو=2 قاشق سوپخوری
گلپر کوبیده نرم=1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
ابتدا آب گوجه فرنگی را می گیریم؛پیاز را خرد می کنیم؛روغن مایع را در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم پیاز را در روغن ریخته کمی سرخ می نماییم.آب گوجه فرنگی را داخا پیاز ریخته می گذاریم آهسته بجوشد.فلفل دلمه را کمی درشت خرد می کنیم و با آبلیمو و شکر و گلپر داخل تابه گوجه فرنگی ریخته می گذاریم سس غلیظ شود.نمک و فلفل آن را اندازه کرده ماهی تن را هم به آن اضافه می نمائیم و هم می زنیم.حرارت را در حدی که مواد گرم بماند کم می کنیم.داخل ظرف مناسبی آب ریخته آن را روی آتش می گذاریم تا آب جوش بیاید.اسپاگتی را داخل آب جوشان می ریزیم.حرارت را ملایم می نمائیم.نصف قاشق نمک و یکی دو قاشق روغن مایع را در ظرف اسپاگتی ریخته می گذاریم مغز اسپاگتی پخته و نرم شود؛بعد آنرا در صافی ریخته کمی آب نیم گرم روی آن می دهیم و می گذاریم آب آن کاملا کشیده شود.ماهی آماده را وسط دیس گردی می کشیم و اسپاگتی را دور آن می ریزیم.می توانیم کمی کره آب کرده روی اسپاگتی بدهیم.
من اول واقعا راغب نبودم اسپاگتیمو با تن ماهی درست کنم. اما گفتم به امتحانش می ارزه.
کنسرو تن ماهی خریدمو طبق این دستور غذارو درست کردم و میتونم بگم واقعا عالی شد
برای تهیه ماکارونی سریع و خوشمزه از
کنسرو مایه ماکارونی هم میشه استفاده ک. من از برند گیلانی میگیرم و واقعا عالیه.