۱۶ خرداد ۱۳۹۱, ۰۷:۳۳ عصر
مواد لازم :
یک قابلمه را با آب پر کرده و بگذارید تا به نقطه جوش برسد، بعد کمی نمک درون آب ریخته و بلالهای تمیز شده را درون آب قرار دهید. مدت زمان تعیین شده 10 تا12 دقیقه است؛ مطمئن شوید تا بلالها کاملا پخته شدهاند، بعد آنها را آبکش کرده و هرکدام را در بشقابهای جداگانه قرار دهید و پنیر پارمسان را درظرف دیگری رنده کنید. روی بلالها را به کرهها آغشته کرده و نمک و فلفل روی آن بپاشید و بعد پنیرهای رنده شده را روی بلالها بریزید و فلفل قرمز چیلی را ریزریز کرده و روی بلالها بپاشید. بلالها را همراه با لیموهای نصف شده سرو کنید و کنار غذا قرار دهید.
- بلال: 4 عدد (پوستکنده)
- پنیرپارمسان: 80 گرم
- فلفل قرمزچیلی: 2عدد
- کره: یک قالب
- لیمو: 2عدد
- نمک و فلفل سیاه
یک قابلمه را با آب پر کرده و بگذارید تا به نقطه جوش برسد، بعد کمی نمک درون آب ریخته و بلالهای تمیز شده را درون آب قرار دهید. مدت زمان تعیین شده 10 تا12 دقیقه است؛ مطمئن شوید تا بلالها کاملا پخته شدهاند، بعد آنها را آبکش کرده و هرکدام را در بشقابهای جداگانه قرار دهید و پنیر پارمسان را درظرف دیگری رنده کنید. روی بلالها را به کرهها آغشته کرده و نمک و فلفل روی آن بپاشید و بعد پنیرهای رنده شده را روی بلالها بریزید و فلفل قرمز چیلی را ریزریز کرده و روی بلالها بپاشید. بلالها را همراه با لیموهای نصف شده سرو کنید و کنار غذا قرار دهید.