۱۶ خرداد ۱۳۹۱, ۰۷:۲۴ عصر
مواد لازم
مواد لازم رویه
1 -قالبهای تکنفره را چرب کرده و آردپاشی کنید. اگر از قالبهای سیلیکونی استفاده میکنید، نیازی به چربکردن و آردپاشی ندارد.
2-آرد، بکینگ سودا، نمک، پودرکاکائو را مخلوط کرده و الک کنید. شیر و ماست خامهای را نیز مخلوط کنید.
3-کره نرم شده و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی شود. سپس تخممرغها را دانه دانه اضافه کنید.
4- مخلوط ماست، شیر و آرد را به تناوب اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و درانتها گردوی خردشده را بیفزایید.
5-مواد را داخل قالبها ریخته و در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
6- وقتی کیکها از فر خارج و خنک شد از کرم شکلاتی روی کیک بریزید و با ترافلهای رنگی تزئین کنید. یک عصرانه زیبا همراه یک فنجان چای خیلی میچسبد.
روش تهیه کرم شکلاتی
خامه را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا به جوش آید. سپس شکلات خرد شده را اضافه کرده تا شکلات ذوب شود. بلافاصله ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد کاملا خنک شوند.
فوت قنادی
بکینگ سوداچندبرابر قویتر از بکینگپودر عمل میکند و درصورت در دسترس نبودن بکینگ سودا از جوش شیرین استفاده کنید تا فرایند شیمیایی برای خنثیکردن اسیدها انجام شود.
نکته:
اضافهکردن نمک باعث تقویت عطر شکلات و کاکائو در کیکها خواهد شد.
- آرد: 190گرم
- پودرکاکائو: 20 گرم
- بکینگ سودا: یکدوم قاشق چایخوری
- نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
- شیر: یکچهارم پیمانه
- ماست خامهای: یکچهارم پیمانه
- کره: 110 گرم
- شکر: 180 گرم
- تخممرغ: 2 عدد
- وانیل: یکهشتم قاشق چایخوری
- گردو:30 گرم
- خامه معمولی: 200 گرم
- شکلات: 300 گرم
1 -قالبهای تکنفره را چرب کرده و آردپاشی کنید. اگر از قالبهای سیلیکونی استفاده میکنید، نیازی به چربکردن و آردپاشی ندارد.
2-آرد، بکینگ سودا، نمک، پودرکاکائو را مخلوط کرده و الک کنید. شیر و ماست خامهای را نیز مخلوط کنید.
3-کره نرم شده و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی شود. سپس تخممرغها را دانه دانه اضافه کنید.
4- مخلوط ماست، شیر و آرد را به تناوب اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و درانتها گردوی خردشده را بیفزایید.
5-مواد را داخل قالبها ریخته و در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
6- وقتی کیکها از فر خارج و خنک شد از کرم شکلاتی روی کیک بریزید و با ترافلهای رنگی تزئین کنید. یک عصرانه زیبا همراه یک فنجان چای خیلی میچسبد.
روش تهیه کرم شکلاتی
خامه را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا به جوش آید. سپس شکلات خرد شده را اضافه کرده تا شکلات ذوب شود. بلافاصله ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد کاملا خنک شوند.
فوت قنادی
بکینگ سوداچندبرابر قویتر از بکینگپودر عمل میکند و درصورت در دسترس نبودن بکینگ سودا از جوش شیرین استفاده کنید تا فرایند شیمیایی برای خنثیکردن اسیدها انجام شود.
نکته:
اضافهکردن نمک باعث تقویت عطر شکلات و کاکائو در کیکها خواهد شد.