تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: حلوای هویج
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
آردالک شده : 1 لیوان/ هویج پخته شده با کمی شکروهل(باید له شود) : 2 لیوان / آب :2 لیوان / شکر : 1 تا 2/1 لیوان/ گلاب و هل و کمی زعفران / کره :100 تا 150 گرم .اگه چرب تر خواستین کره بیشتر می ریزیم
____________________________________________
آرد را روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا خامی آن از بین برود و رنگ آرد تغیر کند کره را اضافه می کنیم و با آرد تفت می دهیم بعد از چند دقیقه هویج را اضافه میکنیم و شروع به تفت دادن و هم زدن می کنیم خوب که تفت داده شد در ظرفی جدا آب . شکر . هل ساییده شده و گلاب را مخلوط می کنیم و به آرد و هویج اضافه می کنیم روی حرارت آنقد هم می زنیم تا (دست درد می گیریم) به روغن بیفته در واقع همه به هم می چسبه و آب اضافه بخار می شود
این حلوا زعفران نمی خواد / گرم خورده شود خوشمزه تر / هویج را حتما" با کمی شکر و هل بپزین اگه گوشکوب برقی ندارین رنده کنین بعد بپزین / بخاطر رنگ هویج رنگ زعفران معلوم نمیشه . هل و گلاب زیاد باشه خوش عطر تر
لینک مرجع