تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: درمان خانگی تپش قلب چیست؟
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
تپش قلب به ندرت نیازمند مداوا است، مگر اینکه پزشک شما تشخیص دهد که بیماری قلبی دارید. در عوض، پزشک شما ممکن است روش هایی به شما توصیه کند که از علل و عوامل پدید آورنده ی تپش قلبتان ممانعت به عمل می آورند و در واقع درمان تپش قلب شما هستند.
داروهای مناسب درمان تپش قلب
اگر تپش قلب شما در اثر بیماری از قبیل آریتمی باشد درمان تپش قلب بر روی اصلاح بیماری متمرکز می شود.
درمان خانگی تپش قلب
مناسب ترین راه برای درمان تپش قلب در خانه ممانعت به عمل آوردن از محرک هایی است که می تواند سبب به وجود آمدن علائم در شما شوند. برخی راه های ممانعت از تحریک عبارتند از:
– کاهش استرس و اضطراب
تکنیک های ریلکسیشن مثل مدیتیشن، یوگا، نفس کشیدن عمیق یا رایحه درمانی را امتحان کنید.
– اجتناب از محرک ها
 محرک هایی نظیر کافئین، نیکوتین، برخی داروهای سرماخوردگی و نوشیدنی های انرژی زا می توانند سبب شوند که ضربان قلب شما سریع تر و یا نا منظم تر شود.
– اجتناب از مواد مخدر
 مواد مخدرهایی از قبیل: کوکائین و آمفتامین ها می توانند سبب ایجاد تپش قلب شوند.
درمان تپش قلب
 
برای درمان تپش قلب باید علت اولیه شناسایی شده و برطرف گردد. گاهی علتی برای تپش یافت نمی شود در این افراد تنها به درمان  تپش قلب علامتی بیماران اکتفا می کنیم.
گروهی از داروها که اصطلاحا بتا بلوکر نامیده می شوند، مانند: پروپرانولول یا متوپرولول از جمله این داروها برای درمان تپش قلب هستند. البته در مصرف این داروها گاهی ممنوعیت مصرف وجود دارد مانند حساسیت و یا آسم. در افراد مبتلا به آسم این گروه داروها باید با احتیاط مصرف شوند.
برخی از تپش ها به علت وجود راه فرعی در قلب است. این افراد تپش دوره ای با حدود ١٨٠ تا ٢٢٠ ضربه در دقیقه دا تجربه می کنند. در این افراد سعی می کنیم با داروها تپش قلب را کنترول نماییم ولی چنانچه با دوز کافی باز هم تپش قلب تمرار شود مجبور به سوزاندن راه فرعی از طریق وریدهای کشاله ران خواهیم بود.
نکته مهم و اساسی در تشخیص و درمان تپش قلب گرفتن نوار قلب به هنگام تپش است. نوار قلب هنگام تپش در شناسایی نوع آریتمی و برنامه ریزی جهت درمان آن بسیار کمک کننده است.
زمان مناسب برای مراجعه به پزشک در درمان تپش قلب
تپش قلبِ گاهگاه و نادری که تنها چند ثانیه به طول می انجامد معمولا نیاز به ارزیابی ندارد. اگر سابقه ی بیماری قلبی دارید و تپش قلب مکرر و یا تپش قلبی دارید که وخیم تر شده با پزشکتان در میان بگذارید. شاید او توصیه کند آزمایشات مانیتور قلب صورت گیرد که ببیند آیا تپش قلبتان در اثر مشکل قلبی جدی تری به وجود آمده است یا خیر.
مراقبت های پزشکی اورژانسی
اگر تپش قلب با علائم زیر همراه شد به دنبال مراقبت های پزشکی اورژانسی باشید.
– ناراحتی و یا درد در قفسه ی سینه
– غش
– تنگی نفس شدید
– سرگیجه ی حاد
دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی
 
لینک مرجع