تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: طرز تهیه سوپ سیب زمینی با شیر
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه سوپ سیب زمینی , در این مطلب نیز می خواهیم به شما تهیه سوپ سیب زمینی را آموزش دهیم.یکی از خوشمزه ترین سوپ ها که فواید بسیاری دارد و برای سرما خوردگی و دیگر مریضی ها نیز مفید می باشد. این سوپ را هم برای دسر و هم برای میان وعده و حتی بجای غذا نیز استفاده می کنند.
[تصویر:  potato-soup-sargarmi-378x450.jpg]
خواص سیب زمینی / سوپ سیب زمینی
سیب زمینی ها حاوی مواد زیادی از جمله فیبر، پتاسیم، ویتامین ب6 و ث هست.این ویتامین ها برای سلامتی قلب بسیار مفید می باشند.تنها مصرف 4 میلی گرم پتاسیم باعث این می شود که شما 49 درصد کمتر مبتلا به بیماری های قلبی شوید و سیب زمینی دارای پتاسیم می باشد.شما می توانید تنها با خوردن دو عدد سیب زمینی خطر سرطان معده خود را تا 8 درصد کاهش دهید.چون هر سیب زمینی 25 میلی گرم ویتامین C دارد و تنها روشی که سیب زمینی خطرناک می باشد، سرخ کردن آن و خوردن آن می باشد.همچنین سیب زمینی باعث جلوگیری از سرطان روده نیز می شود.
کسانی که پوکی استخوان دارند نیز بهتر است از این سوپ و مخصوصا سیب زمینی پخته شده استفاده کنند.چون سیب زمینی دارای دو ماده منیزیم و پتاسیم است که باعث کاهش پوکی استخوان و قوی تر شدن استخوان ها می شود.همچنین سیب زمینی درمان خوبی برای اسهال نیز می باشد.از دیگر فواید مهم و بسیار بسیار مهم سیب زمینی میتوان به مدیریت و کنترل وزن نام برد که باعث کاهش وزن می شود و مواظب است که شما یکوقت اضافه وزن نگیرید.البته استفاده طولانی مدت باعث افزایش وزن به صورت خیلی کم می شود.از دیگر فواید سیب زمینی می توان به بهبود عملکرد خواب و دفع سنگ کلیه نیز اشاره کرد.پس هرچه زودتر عجله کنید و این سوپ رو درست کنید و بخورید.
مواد لازم تهیه سوپ سیب زمینی
[list=square]
3 حبه سیر
دو عدد پیاز متوسط
یک عدد گوجه فرنگی
یک چهارم پیمانه کره
یک چهارم پیمانه خامه
یک چهارم پیمانه آرد
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز
2 عدد سیب زمینی متوسط
یک پیمانه آب مرغ
برگ بو به مقدار لازم
فلفل قرمز به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن و جعفری به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
1 پیمانه شیر

طرز تهیه سوپ سیب زمینی
در ابتدا فر را روشن کنید و دمای آن را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.سیب زمینی ها را آب پز کنید و بعد پوست آنها را بگیرید و آنها را با کمک گوشت کوب له کنید.کلاهک سیر را با کمک کارد برش می دهیم و بعد سیر را به نمک و فلفل آغشته می کنیم.سپس سیرها را درون فویل آلمینیومی بپیچید و سپس آنها را درون فر بگذارید.بعد از خنک شدن پوست سیر را بکنید
حالا نوبت به آن رسیده است که پیازها را بشورید و سپس آنها را ریز کنید.سپس تابه ای را روی اجاق گاز بگذارید و کره را درون تابه بریزید و بعد پیازهای خرد شده را بعد از سه دقیقه و گرم شدن کره و آب شدن آن اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا کاراملی شوند.سپس فلفل دلمه ای را که ریز کرده اید را نیز به تابه اضافه کنید و آن را تفت دهید.بعد از این مراحل آرد را به تابه اضافه کنید و بگذارید فقط بوی خامی اش از بین برود و سپس آن را تفت دهید.حالا نوبت به اضافه کرده سیب زمینی ها و آب مرغ ها می باشد.در آخر نیز شیر و خامه و برگ بو و آویشن و بقیه مواد را اضافه کنید و کمی هم بزنید.سپس در آخر آنها را درون گوشت کوب برقی نیز میکس کنید و غذا را برای خود سرو کنید.نوش جان
لینک مرجع