تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: سالاد سزار با سس مخصوص خوشمزه
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
 اگر به دنبال دستور تهیه یک سالاد رژیمی و خوشمزه هستید پیشنهاد ما سالاد سزار است. سالاد خوشمزه ای که حتی می توانید بعنوان یک پیش غذا در مهمانی های رسمی خود سرو کنید. افرادی که به دنبال تناسب اندام خود هستند و از رژیم غذایی پیروی می کنند نیز می توانند از سالاد سزار بعنوان یک شام سبک و پر کننده استفاده کنند. در این مطلب قصد داریم به آموزش طرز تهیه سالاد سزار با مرغ بپردازیم.
 
[تصویر:  caesar-rouzegar.com-7.jpg]
 
امروز قصد داریم یکی از سالاد های بسیار معروف و خوشمزه ای را برای شما معرفی کنیم و طرز تهیه آن را توضیح دهیم. سالاد سزار که معمولا در رستوران های بخصوصی سرو می شود، ایتالیایی است. این سالاد را می توانید با توجه به ذائقه‌ی خود با مواد اولیه انتخابی تهیه کنید. این سالاد اولین بار توسط سزار کاردینی که اصالتا ایتالیایی بود تهیه شد.
 
برای تهیه سالاد سزار رژیمی ، ابتدا مواد زیر را تهیه فرمایید.
 
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار
فیله مرغ8 عدد
سیر2 عدد
کاهوبه مقدار نیاز
پنیر پارمزان/پارمسان6 قاشق غذاخوری
سس مایونز3/4 فنجان
روغن زیتون31 فنجان
نان تست2 عدد
سس خردل1 قاشق چای خوری
پودر گردو1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
 
 
1) اول از همه تمامی فیله های مرغ را به صورت آب‌پز درآورید. اگر از بوی مرغ بدتان می آید، کافیست موقع آب‌پز یک عدد پیاز داخل ظرف بیندازید. صبر کنید تا زمانی که فیله ها به خوبی بپزند. چنانچه تمایل دارید می توانید سینه مرغ گریل شده یا سوخاری را جایگزین فیله آب پز کنید. وقتی فیله ها آب‌پز شدند به سراغ آماده کردن سس سالاد بروید.
 
2) یک کاسه بردارید و داخل کاسه، یک عدد سیر (کوچک) رنده کنید. سپس سس مایونز و سس خردل، فیله های مرغ (ریش ریش)، آبلیمو و 2 قاشق پنیر پارمزان یا همان پارمسان را به کاسه اضافه کنید. همینطور نمک و فلفل و سیاه را نیز به ترکیب اضافه نمایید و همگی مواد را با هم ترکیب کنید. به اینصورت سس ما آماده شده است که باید در یخچال قرار دهید.
 
3) حال ماهیتابه‌ای برداشته و روغن زیتون در آن بریزید. وقتی که روغن داغ شد، یک سیر در آن رنده کنید. سپس صبر کنید تا سیر طلایی شود. بعد از آن ماهیتابه را از روی شعله بردارید.
 
4) در این مرحله نان های تست را به صورت مربع کوچک درآورید. سپس نان ها را داخل ماهیتابه ای که از روی شعله برداشته اید، انتقال دهید. با قاشق مواد را با یکدیگر مخلوط کنید ( روغن باید به کل تکه نان ها برسد ).
 
5) مجدداً یک کاسه دیگر بردارید. کاهو را به اندازه متوسط خرد کنید و درون کاسه بریزید. سسی که در یخچال گذاشته اید را نیز خارج کرده و بر روی کاهوها بریزید. سپس نان تست ها را نیز اضافه کنید.
 
 
6) حال پنیر پارمسان را به سالاد اضافه کنید. پودر گردو را نیز طوری به سالاد اضافه کنید که تمام سطح آن را بپوشاند. به همین راحتی سالاد سزار ما آماده شد. نوش جان
 
برای تزیین و دیزاین روی سالاد می توانید از گوجه گیلاسی استفاده نمایید. نکته جالب توجه این است که چنانچه تمایل دارید می توانید نان را ابتدا در دستگاه تست کنید و سپس مورد استفاده قرار دهید.
 
لینک مرجع