تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: معروف ترین غذاهای گرجستان
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
در بیشتر غذاهایی که در گوشه و کنار گرجستان به عنوان غذای محلی و سنتی سرو می گردد گوشت به چشم می خورد . جالب است بدانید که برای کسانی که رژیم گیاه خواری دارند غذاهای گیاهی متنوعی نیز در میان غذاهای گرجی وجود دارد . طریقه طبخ غذاهای سنتی نسل به نسل در میان گرجی ها چرخیده تا با حفظ اصالت به دست نسل های آینده برسد . محبوبیت و تنوع غذاهای گرجی سبب شده تا امروزه در کشورهای همسایه گرجستان رستوران های مختلفی این غذاها را سرو کنند . به گردشگران توصیه می گردد در سفر به گرجستان حتما تعدادی از غذاهای محلی این کشور را امتحان کنند .
[تصویر:  georgiafood3nextrip-qpr.jpg]
معروف ترین غذاهای گرجستان عبارتند از :
[list=circle]
[*]خاچاپوری : انواع مختلفی دارد و معمولا از آرد ، تخم مرغ ، پنیر محلی و روغن برای طبخ آن استفاده می گردد .
[*]خینکالی : بقچه های خمیری پر شده با گوشت و ادویه است که در دو نوع با جعفری و بدون جعفری ارائه می گردد .
[*]چاناخی : این غذا از گوشت بره ، گوجه فرنگی ، بادمجان ، سیب زمینی ، سبزیجات و سیر تشکیل شده است .
[*]چاکاپولی : برای طبخ این غذای خوشمزه از گوشت بره یا گوساله به همراه سس گوجه سبز ، پیاز ، برگ ترخون ، فلفل سبز ، سیر و مخلوطی از سبزی های تازه استفاده می شود .
[*]شیشلیک : گوشت گوساله ، بره و یا خوک کباب شده بر روی آتش است که گاهی همراه با چربی ، فلفل ، سبزیجات ، پیاز و یا قارچ کباب می گردد .

 
منبع : https://lezatesafar.com/georgia-tour
لینک مرجع