تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: طرز تهیه شیرینی های مخصوص عید نوروز
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
[تصویر:  honey2-sweetness-nowrouz2.jpg]
طرز تهیه شیرینی عسلی مناسب نوروز
 
مواد لازم برای تهیه شیرینی عسلی :
* آرد 75 گرم
 بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری
 
 پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
کره 
13 گرم
 
عسل2 قاشق غذاخوری (30 گرم)
شیرحداکثر چند قاشق (در صورت نیاز)
 
* آرد 75 گرم ( اگر چسبناک بود تا 5 گرم دیگر آرد اضافه شود)
 
طرز تهیه شیرینی عسلی :
کره نرم شده و عسل و آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می کنیم، شیر را ذره ذره اضافه کنید تا خمیر یکدستی شود. بعد خمیر را بین دو نایلون باز کرده و با قالب دلخواه آن را قالب بزنید.
بعد در سینی بچینید و سپس داخل فر با دمای 170 درجه حدود 12 دقیقه  بگذارید.
 

 
[تصویر:  sweets1-haji1-firuz1.jpg]
طرز تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز ویژه عید نوروز
 
با این شیرینی های خوشمزه و زیبا به استقبال نوروز بروید.
 
مواد لازم برای شیرینی حاجی فیروز :
 آرد سفید
۲۵۰ گرم
 
 پودر قند ۱۰۰ گرم
 روغن جامد ۸۵ گرم
 کره
۸۵ گرم
 
نشاسته ذرت۴ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
تخم مرغ۱ عدد
رویال آیسینگ (برای تزئین روی شیرینی)به مقدار لازم
 
طرز تهیه شیرینی حاجی فیروز :
برای تهیه شیرینی حاجی فیروز ابتدا کره و روغن جامد و پودر قند را با دور تند همزن بزنید تا کرمی رنگ شود. تخم مرغ و اسانس را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
 
در آخر آرد و پودر نشاسته و پودر کاکائو روی مواد الک کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاید.
 
خمیر را داخل نایلون به مدت ۳ ساعت استراحت بدهید.
 
خمیر را بین دو تا نایلون به قطر ۳ میلی متر باز کنید و با کاتر بته جقه قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.
 
به مدت ده الی پانزده دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ قرار می دهیم تا بپزد (مواظب باشید نسوزد)
 
بعد از سرد شدن شیرینی روی آن را با رویال آیسینگ طراحی می کنیم.
 
سایر نکات
موقع قالب زدن اگر حس کردید خمیر چسبناک است باز هم آرد نشاسته به آن اضافه کنید تا جایی که خمیر بدست نچسبد. (آرد معمولی اضافه نکنید).
 
می توانید موقع قالب زدن از خود خمیر بی رنگ آن بردارید و رنگی کنید و شکل حاجی فیروز را روی آن دربیاورید بعد داخل فر بگذارید.
 
روغن جامد را حتما ذوب کنید بعد داخل یخچال بگذارید تا دوباره سفت شود بعد استفاده کنید باز هم تاکید می کنم مدت زمان پخت این شیرینی ده الی پانزده دقیقه است بیشتر شود می سوزد.
 

 
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع