تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: طرز تهیه دمنوش بلوبری
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
  خواص بلوبری
بلوبری یا تمشک آبی دارای خواص بسیاری است. این میوه خوشرنگ و خوش طعم سرشار از آنتی اکسیدان است که از آسیب های رادیکال های آزاد به سلول های بدن و عفونت مثانه جلوگیری می کند بعلاوه در کاهش وزن و سوزاندن چربی های شکمی موثر می باشد.
همچنین بلوبری برای تقویت حافظه مفید است بنابراین خوردن این میوه یا دمنوش آن را به شما توصیه می کنیم.
با نوشیدن دمنوش بلوبری می توانید پیری را تا حدی به تاخیر بیندازید.

مواد مورد نیاز برای تهیه دمنوش بلوبری
یک فنجان بلوبری
چای کیسه ای
چند فنجان آب

طرز تهیه دمنوش بلوبری
ابتدا آب را در قوری بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید وقتی هنوز آب کاملا جوش نیامده چای کیسه ای را در قوری بگذارید بنا به میزان علاقه تان به پررنگی یا کم رنگی چای آن را داخل قوری نگه دارید.
سپس در یک ظرف دیگر بلوبری ها را با چنگال یا قاشق له کنید و آب آن را نگه دارید.
حالا بلوبری ها را داخل قوری بریزید و حدود ده دقیقه اجازه بدید تا دم بکشد سپس در فنجانی که میخواهید میل کنید با کمک صافی دمنوش را بریزید تا تفاله ها به داخل فنجان نریزد.
نوش جان
لینک مرجع