۲۶ مهر ۱۳۹۵, ۰۱:۰۱ عصر
[size=15px]اموزش پخت شیرینی دارچینی خانگی :
مواد لازم:
آرد، بیکینگ پودر و 2 قاشق چایخوری دارچین را با هم مخلوط میکنیم.
روغن ، ماست و 1 پیمانه شکر را با همزن برقی می زنیم. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده و بعد از اضافه کردن هر کدام، یک دقیقه با همزن برقی میزنیم. وانیل را میریزیم. مخلوط آرد و ... را اضافه میکنیم. خمیر را 30 دقیقه داخل یخچال میگذاریم. 3 قاشق غذاخوری شکر و 2 قاشق چایخوری دارچین را داخل یک بشقاب کوچک مخلوط میکنیم. تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بر میداریم، داخل دست گرد میکنیم. درون مخلوط شکر و دارچین میغلطانیم. روی سینی چرب نشده میگذاریم و کمی پهن میکنیم.در فر از قبل گرم شده 12 تا 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد میپزیم.
مواد لازم:
- روغن 1⁄2 پیمانه
- شکر 1 پیمانه
- ماست 1⁄4پیمانه
- بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- دارچین(برای روی شیرینی 2 قاشق چایخوری
- وانیل 1⁄4قاشق چایخوری
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- آرد 3 تا 1⁄4 3 پیمانه
- دارچین 2 قاشق چایخوری
آرد، بیکینگ پودر و 2 قاشق چایخوری دارچین را با هم مخلوط میکنیم.
روغن ، ماست و 1 پیمانه شکر را با همزن برقی می زنیم. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده و بعد از اضافه کردن هر کدام، یک دقیقه با همزن برقی میزنیم. وانیل را میریزیم. مخلوط آرد و ... را اضافه میکنیم. خمیر را 30 دقیقه داخل یخچال میگذاریم. 3 قاشق غذاخوری شکر و 2 قاشق چایخوری دارچین را داخل یک بشقاب کوچک مخلوط میکنیم. تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بر میداریم، داخل دست گرد میکنیم. درون مخلوط شکر و دارچین میغلطانیم. روی سینی چرب نشده میگذاریم و کمی پهن میکنیم.در فر از قبل گرم شده 12 تا 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد میپزیم.