۲۴ مهر ۱۳۹۵, ۱۲:۳۱ عصر
اموزش پخت شیرینی چو پرک :
مواد لازم :
شکر سفید 1 لیوان . شکر قهوه ای 1/2 لیوان . کره 1 لیوان . جو پرک 3 لیوان . تخم مرغ 2 عدد
آرد 2 لیوان . دارچین 1 قاشق چایخوری . نمک ، وانیل ، جوش شیرین از هر کدام 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه : فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
داخل کاسه ای تخم مرغ ها ، شکر سفید ، شکر قهوه ای و کره نرم شده را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا شکر ها حل شوند ، داخل کاسه ای دیگر جو پرک ، آرد ، دارچین ، نمک ، وانیل و جوش شیرین را مخلوط کنید و به مایه بیسکوییت اضافه نمایید و با قاشق هم بزنید سپس 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مایه بیسکوییت خودش را بگیرد ( در تهیه این بیسکوییت نیازی به همزن برقی نیست ).
کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید سپس با قاشق از مایه بیسکوییت بردارید و روی کاغذ بریزید و با پشت قاشق بیسکوییت را صاف کنید ، به همین صورت سینی فر را پر کنید سپس داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید ( بدلیل تفاوت دمای هر فر بهتر است بیسکوییت را پس از 5 دقیقه زیر نظر داشته باشید ) ، پس از پخت 10 دقیقه صبر کنید تا بیسکوییت خنک شود سپس از کاغذ جدا کنید.
نکته ها : در صورتی که شکر قهوه ای ندارید میتوانید از همان مقدار شکر سفید استفاده کنید ، 30 دقیقه پیش از تهیه بیسکوییت کره و تخم مرغ را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
مواد لازم :
شکر سفید 1 لیوان . شکر قهوه ای 1/2 لیوان . کره 1 لیوان . جو پرک 3 لیوان . تخم مرغ 2 عدد
آرد 2 لیوان . دارچین 1 قاشق چایخوری . نمک ، وانیل ، جوش شیرین از هر کدام 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه : فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
داخل کاسه ای تخم مرغ ها ، شکر سفید ، شکر قهوه ای و کره نرم شده را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا شکر ها حل شوند ، داخل کاسه ای دیگر جو پرک ، آرد ، دارچین ، نمک ، وانیل و جوش شیرین را مخلوط کنید و به مایه بیسکوییت اضافه نمایید و با قاشق هم بزنید سپس 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مایه بیسکوییت خودش را بگیرد ( در تهیه این بیسکوییت نیازی به همزن برقی نیست ).
کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید سپس با قاشق از مایه بیسکوییت بردارید و روی کاغذ بریزید و با پشت قاشق بیسکوییت را صاف کنید ، به همین صورت سینی فر را پر کنید سپس داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید ( بدلیل تفاوت دمای هر فر بهتر است بیسکوییت را پس از 5 دقیقه زیر نظر داشته باشید ) ، پس از پخت 10 دقیقه صبر کنید تا بیسکوییت خنک شود سپس از کاغذ جدا کنید.
نکته ها : در صورتی که شکر قهوه ای ندارید میتوانید از همان مقدار شکر سفید استفاده کنید ، 30 دقیقه پیش از تهیه بیسکوییت کره و تخم مرغ را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.