۲۴ مهر ۱۳۹۵, ۱۱:۵۱ صبح
روش پخت شیرینی بادامی :
مواد لازم:
بادام شیرین ۱۲۵ گرم . پودر قند ۱۵۰ گرم . روغن جامد 150 گرم
آرد گندم ۱۲۵ گرم . پودر هل 2 قاشق چایخوری . مغز بادام مقداری برای تزئین
طرز تهیه :
بادام ها را 10 دقیقه در اب جوش بریزید سپس پوست بادام ها را جدا کنید ، بادام های بدون پوست را پس از خشک شدن با دستگاه اسیاب کنید تا بافتی نرم و خمیری پیدا کنند.
درون کاسه ای پودر قند ، هل و روغن جامد را با همزن برقی انقدر بزنید تا مخلوط نرم و سفید رنگی بدست اید سپس کم کم ارد را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید ، پس از مخلوط شدن تمام مواد بادام اسیاب شده را اضافه کنید سپس خمیر را حدود 1 ساعت استراحت دهید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و گلوله های کوچکی از خمیر بگیرید و پهن کنید و در سینی بچینید سپس روی هر کدام یک بادام قرار دهید و کمی کره یا زرده تخم مرغ روی ان بزنید.
نکته ها : این شیرینی های کوچک و ترد مناسب برای مهمانی های عصرانه و جشن هایی مانند عید و تولد میباشد ؛ برای تهیه این شیرینی فقط از روغن جامد استفاده کنید چون کره یا روغن مایع موجب میشود شیرینی بافت خوبی پیدا نکند و پس از پخت خرد شود.
مواد لازم:
بادام شیرین ۱۲۵ گرم . پودر قند ۱۵۰ گرم . روغن جامد 150 گرم
آرد گندم ۱۲۵ گرم . پودر هل 2 قاشق چایخوری . مغز بادام مقداری برای تزئین
طرز تهیه :
بادام ها را 10 دقیقه در اب جوش بریزید سپس پوست بادام ها را جدا کنید ، بادام های بدون پوست را پس از خشک شدن با دستگاه اسیاب کنید تا بافتی نرم و خمیری پیدا کنند.
درون کاسه ای پودر قند ، هل و روغن جامد را با همزن برقی انقدر بزنید تا مخلوط نرم و سفید رنگی بدست اید سپس کم کم ارد را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید ، پس از مخلوط شدن تمام مواد بادام اسیاب شده را اضافه کنید سپس خمیر را حدود 1 ساعت استراحت دهید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و گلوله های کوچکی از خمیر بگیرید و پهن کنید و در سینی بچینید سپس روی هر کدام یک بادام قرار دهید و کمی کره یا زرده تخم مرغ روی ان بزنید.
نکته ها : این شیرینی های کوچک و ترد مناسب برای مهمانی های عصرانه و جشن هایی مانند عید و تولد میباشد ؛ برای تهیه این شیرینی فقط از روغن جامد استفاده کنید چون کره یا روغن مایع موجب میشود شیرینی بافت خوبی پیدا نکند و پس از پخت خرد شود.