تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: طرز تهیه باقلوا ترکی
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
باقلوا شیرینی مخصوص ایرانیها است اما ترک‌ها هم نوعی باقلوا می‌پزند که به باقلوای ترکی معروف است و تفاوتهایی با باقلوای معروف ایران دارد.
مواد لازم:
پسته خرد شده: ۲۵۰ گرم
گردوی خرد شده: ۲۵۰ گرم
دارچین: ۲ قاشق چایخوری
شکر: ۱ پیمانه
نان یوفکا: ۵۰۰ گرم
کره: ۱۸ قاشق غذاخوری
عسل: ۱ پیمانه
لیمو: ۱ عدد
آب پرتقال: ۳ قاشق غذاخوری
ادویه معطر در صورت تمایل: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
۱-ابتدا ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از پسته را برای تزئین کنار بگذارید. در یک کاسه، باقیمانده پسته را همراه با گردو، ۱/۴ پیمانه شکر، دارچین و ادویه معطر (در صورت تمایل) را با هم مخلوط کنید.
۲-فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) تنظیم نمایید.
۳-در یک تابه بر روی حرارت، کره را بریزید تا آب شود. ظرف مخصوص فر را با کمی کره چرب کنبد.
۴-یکی از خمیرهای یوفکا را در کف ظرف پهن کنید. روی آن کره بمالید.
۵-دوباره یک لایه خمیر یوفکا پهن نموده و کمی روی لایه قبلی فشار دهید تا به هم بچسبد. دوباره روی آن کره بمالید. به اندازه ۱/۳ خمیر را به همین صورت لایه لایه بچنیید.
۶-نیمی از مخلوط پسته و گردو را روی سطح خمیر بپاشید.
۷-دوباره با ۱/۳ دیگر از خمیر لایه‌ها را همراه با کره ادامه دهید. نیمه باقیمانده از مخلوط گردو و پسته را روی سطح خمیر بپاشید.
۸-تا آخر همین کار را با باقیمانده خمیر تکرار کنید.
۹-کره باقیمانده را روی لایه خمیر آخر بریزید. با استفاده از چاقو، خمیر‌ها را تا عمق به صورت لوزی لوزی برش دهید.
۱۰-ظرف را در فر به مدت ۱ ساعت و نیم قرار دهید.
۱۱-در همین زمان، در یک قابلمه، باقیمانده شکر را با ۱ پیمانه آب بر روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید.
۱۲-عسل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس اجازه دهید به مدت تقریبا ۲۵ دقیقه بدون هم زدن خوب داغ شود و حباب‌هایی روی آن بیفتد.
۱۳-شربت تهیه شده را کنار بگذارید تا کمی سرد شود. سپس آبلیو و آب پرتقال را اضافه کنید.
۱۴-ظرف را از فر خارج کنید و شربت تهیه شده را بر روی خمیر بریزید. دوباره خمیر را از تکه‌های برش داده شده با چاقو از هم جدا کنید.
۱۵-تکه‌های برش داده شده را در ظرف مناسب بچینید و روی آن را با پسته تزئین کنید.

[تصویر:  a139145027134102a.jpg]

 
لینک مرجع