تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: طرز تهیه پاستا با سس سیر مخصوص
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
پاستا با سس سیر مخصوص

پاستا دوست ها می دانند که پاستاهایی که به سبک ایتالیایی پخت و سرو می شوند خوشمزه ترین و عالی ترین پاستاها مربوط به ایتالیا است . پاستا تالیا تلی با سس کاربنارا از خوشمزه ترین پاستاهای ایتالیایی است و می توان آن را برای وعده های مختلف غذایی سرو نمود. دستور و مواد لازم و طرز تهیه این پاستای خوشمزه در ادامه آورده شده است .


طرز تهیه پاستا با سس سیر مخصوص
مواد لازم :
پاستا تالیا تلی 300 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
ژامبون گوشت 200 گرم
خامه 3 قاشق سوپخوریسیر 1 حیه
پنیر پارمزان 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

داخل قابلمه ای آب را جوش آورده و نمک را به آن می افزاییم . پاستا را ریخته و اجازه می دهیم تا پاستا نرم شود و بپزد. پاستا را آبکش کرده و کنار می گذاریم و سس را اضافه می کنیم . تابه ای را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن زیتون می ریزیم. ژامبون گوشت را خورد کرده و به شکل مکعبی برش می دهیم. ژامبون را داخل روغن زیتون ریخته و کمی تفت می دهیم. سیر را نیز خرد کرده و به همراه نمک و فلفل به ژامبون افزوده و کمی دیگر آن را تفت می دهیم و خامه و زرده تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کرده و کمی هم می زنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. بعد پنیر پارمزان را اضافه می کنیم . پاستا را روی ژامبون ها ریخته و روی حرارت تفت می دهیم . سپس خامه را افزوده و هم می زنیم . تابه را از روی حرارت برداشته و پاستا را در ظرف مورد نظر سرو می نماییم.

[تصویر:  21_1466863821-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D...%D9%88.jpg]
سلام یک کلیپ دارم درباره اشپزی اموزش درست کردن شله زرد
http://www.shabakema.com/video/239455

 
لینک مرجع