تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: آموزش کرم کیک خرمالو
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
به گزارش آکاایران: شکر یک پیمانه سر خالی
کره و ماست رقیق هر کدام نصف پیمانه
آرد یک و نیم پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
تخم مرغ یک و نیم عدد
مواد لازم برای داخل کیک:
خرمالوی پوره شده دو پیمانه
آب سرد ۱/۴پیمانه
پودر قند دو قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین دو قاشق چایخوری طرز تهیه مواد داخلی:خرمالوها را به همراه پودر قند در غذاساز ریخته و به شکل پوره در می آوریم. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به صورت بن ماری حل می کنیم و با خرمالوی پوره شده مخلوط می نماییم. داخل کیک را با این مواد پر کرده و در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.طرز تهیه خمیر:کره را به همراه شکر و وانیل می زنیم و بعد تخم مرغ ها را اضافه می کنیم. سپس ماست و در آخر مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به مواد می افزاییم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد می پزیم بعد از این که کیک را از قالب جدا کردیم مواد تهیه شده از خرمالو را داخل آن می ریزیم.

 
لینک مرجع