مواد لازم |
شیر نارگیل | 1 فنجان |
خامه | 1 فنجان |
شیر | 1 فنجان |
زرده تخم مرغ | 5 عدد |
شکر | یک سوم فنجان |
شکر نارگیل یا شکر قهوه ای روشن | یک سوم فنجان |
نمک | نصف ق چ |
بادام تست شده | نصف فنجان |
نارگیل تست شده | نصف فنجان |
شکلات خرد شده | نصف فنجان |
طرز تهیه :در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه
بستنی بادام و
نارگیل آشنا میکنیم .شیر
نارگیل ، خامه و شیر را مخلوط کرده در قابلمه ای متوسط روی حرارت بگذارید تا به جوش آید .زرده
تخم مرغ ، شکر و شکر
نارگیل را مخلوط کرده هم بزنید یکدست شود . حین هم زدن شیر داغ را کم کم به صورت نواری باریک به
تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط را روی حرارت
برگردانید و روی حرارت متوسط به پایین هم بزنید تا غلیظ شود و به دمای 180 درجه فارنهایت برسد . 3 دقیقه در همین حرارت مخلوط را هم بزنید سپس شعله را خاموش کرده نمک اضافه کرده مخلوط نمایید .5 – 10 دقیقه مخلوط را کناری بگذارید خنک شود سپس یک شب در یخچال نگه داری کنید .سپس در
بستنی ساز ریخته و ماطبق دستورش عمل کنید تا حجم مخلوط 1 و نیم مبرابر شود .
بادام و
نارگیل و شکلات ر اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر بگذارید در
بستنی ساز بمانید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند سپس به ظرف مخلوط فریزر منتقل کرده درش را بسته و حداقل نیم ساعت و ترجیحا1 شب در فریزر نگهداری کنید .مترجم : سمانه طبسی