تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: طرز تهیه بستنی بادام و نارگیل
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم
شیر نارگیل1 فنجان
خامه1 فنجان
شیر1 فنجان
زرده تخم مرغ5 عدد
شکریک سوم فنجان
شکر نارگیل یا شکر قهوه ای روشنیک سوم فنجان
نمکنصف ق چ
بادام تست شدهنصف فنجان
نارگیل تست شدهنصف فنجان
شکلات خرد شدهنصف فنجان
 طرز تهیه :در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه بستنی بادام و نارگیل آشنا میکنیم .شیر نارگیل ، خامه و شیر را مخلوط کرده در قابلمه ای متوسط روی حرارت بگذارید تا به جوش آید .زرده تخم مرغ ، شکر و شکر نارگیل را مخلوط  کرده هم بزنید یکدست شود . حین هم زدن شیر داغ را کم کم به صورت نواری باریک به تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط را روی حرارت برگردانید و روی حرارت متوسط به پایین هم بزنید تا غلیظ شود و به دمای 180 درجه فارنهایت برسد . 3 دقیقه در همین حرارت مخلوط را هم بزنید سپس شعله را خاموش کرده نمک اضافه کرده مخلوط نمایید .5 – 10 دقیقه مخلوط را کناری بگذارید خنک شود سپس یک شب در یخچال نگه داری کنید .سپس در بستنی ساز ریخته و ماطبق دستورش عمل کنید تا حجم مخلوط 1 و نیم مبرابر شود . بادام و نارگیل و شکلات ر اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر بگذارید در بستنی ساز بمانید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند سپس به ظرف مخلوط فریزر  منتقل کرده درش را بسته و حداقل  نیم ساعت و ترجیحا1 شب در فریزر نگهداری کنید .مترجم : سمانه طبسی
لینک مرجع