تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: سوپ بوقلمون ، سوپی کلاسیک
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن سوپ بوقلمون را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد. [تصویر:  0753915332212135102a.jpg] 
روش تهیه سوپ بوقلمون,سوپ بوقلمونخوشمزه,سوپ بوقلمون,مواد لازم سوپ بوقلمون,طرز تهیه سوپ بوقلمون,درست کردن سوپ بوقلمون
درست کردن سوپ بوقلمون
 مواد لازم سوپ بوقلمون : 
مواد لازماندازهمقدار / کالری
کره ۲ قاشق غذاخوری100 گرم / 737 کالری
پیاز خرد شده ۲ فنجان100 گرم / 5 کالری
کرفس خرد شده ۱ فنجان100 گرم / 7 کالری
هویج خرد شده ۱ فنجان100 گرم / 40 کالری
پودر کاری زرد ۴ قاشق چایخوری100 گرم / 0 کالری
عصاره مرغ یا بوقلمون ۴ فنجان100 گرم / 133 کالری
برنج سفید خام یک چهارم فنجان100 گرم / 359 کالری
سیب سبز ۲ عدد100 گرم / 45 کالری
نمک ۱ قاشق چایخوری100 گرم / 0 کالری
برگ بو ۲ عدد100 گرم / 60 کالری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری100 گرم / 0 کالری
گوشت بوقلمون پخته و خرد شده ۲ فنجان100 گرم / 133 کالری
خامه چرب یک چهارم فنجان100 گرم / 259 کالری
خامه ترش یا ماست ساده برای چاشنی زدننامشخص
پیازچه خرد شده برای چاشنی زدن100 گرم / 3 کالری
 
طرز تهیه سوپ بوقلمون :
*. آکاایران : یه قابلمه بزرگ برداشته و روی حرارت بالای گاز گذاشته و کره رو داخلش آب کنین. پیاز، کرفس و هویج رو بهش اضافه کرده و تا زمانی که نرم بشن به تفت دادن ادامه بدین (۸ تا ۱۰ دقیقه). پودر کاری رو اضافه کرده و یک تا دو دقیقه دیگه تفت بدین.
*. برگ بو، عصاره مرغ و برنج رو اضافه کردن و حرارت رو زیاد کنین تا جوش بیاد. بعد از اینکه جوش اومد حرارت رو کم کرده تا آروم برای ۵ دقیقه بجوشه.سیب خرد شده، نمک و فلفل رو هم اضافه کنین و بذارین ۱۰ دقیقه دیگه بجوشه.
*. بوقلمون خرد شده رو هم به سوپ اضافه کنین. وقتی دوباره جوش اومد، خامه رو بهش اضافه کنین. کمی دیگه نمک و فلفل بزنین تا طعم دار بشه.میتونین با چاشنی ماست یا خامه ترش که با کمی آب رقیق شده باشن یا کمی پیازچه تازه سوپ رو سرو کنین.
*. نکته : در صورتی که به گوشت بوقلمون دسترسی ندارین میتونین از گوشت مرغ استفاده کنین.
 
خواص کرفس :
*. کرفس چربی اشباع شده وکلسترول بسیار پایینی دارد. این گیاه را می توان تا هفت هفته در دمای 0 تا 2 درجه ی سانتی گراد نگه داشت؛ گیاه در این شرایط خواص غذایی خود را حفظ می کند.برگ کرفس حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین A  (بتاکاروتن) است در حالی که ساقه کرفس انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه - ویتامین هایB6,B2,B1 ویتامین C و همچنین پتاسیم، اسید فولیک، کلسیم، منیزیوم، آهن، فسفر، سدیم و چند نوع از اسیدهای امینه ضروریست. هورمونهای گیاهی موجود در گیاه کرفس به همراه روغن های ضروری آن نه تنها طعم معطری به کرفس می دهند، بلکه در کنار بقیه املاح و ویتامین ها کرفس را به معجونی تبدیل می نمایند که در حقیقت می تواند داروی هردردی باشد.
لینک مرجع