تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: نخود انگشتی
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازمنخود 100 گرم آرد ذرت (الک شده) 80 گرم پودر سوخاری 20 گرم سیر (کوبیده شده) 1 حبه نمک به مقدار لازم جعفری تازه (پاک و خردشده) 10 گرم رزماری تازه (پاک و خردشده) 2 گرم رنده پوست لیموترش 1 قاشق چای خوری روغن زیتون (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم سس کچاپ مقداری برای سرو  طرز تهیه1. نخود را آسیاب کرده تا کاملاً به صورت آرد درآید، سپس آن را از الک رد کنید و به همراه آرد ذرت، پودر سوخاری، سیر و نمک، در قابلمه ای حاوی 500 میلیلیتر آبِ سرد ریخته و روی حرارت زیاد، با قاشق چوبی هم بزنید تا یکدست شده و به کفِ قابلمه نچسبد. هنگامی که حباب هایی روی آن ایجاد شد، حرارت را ملایم کرده و با لیسک به هم زدن ادامه دهید؛2. جعفری، رزماری و رنده پوست لیموترش را به قابلمه افزوده و مجدداً به مدت شش دقیقه هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛3. کف سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. خمیر آماده شده را روی فویل ریخته، سطح آن را با پالت به شکل مستطیل و قطر 1/5 سانتی متر صاف کنید، سپس روی آن را با سلفون پوشانده و به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شده و خود را بگیرد؛4. پس از این مدت، سینی را از یخچال خارج کرده و خمیر را به عرض دلخواه و به طول 8 سانتی متر برش دهید، سپس آنها را در مقداری آرد ذرت غلتانده و در قابلمه ای کوچک حاوی روغن زیتونِ داغ، سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند (روغن جوش). نخودهای انگشتی را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود سپس آن ها را در ظرف موردنظر چیده، مقداری سس کچاپ روی آن ها بریزید و سرو کنید. نکتههنگام سرخ کردن نخودهای انگشتی، روغن زیتون باید کاملاً داغ باشد؛ زیرا در غیر این صورت، آن ها روغن زیادی به خود جذب کرده و خرد می شوند.فکر بکردر صورت تمایل، می توانید نخود انگشتی را با کمی آب لیموترش تازه یا سس دومسکو سرو کنید.
لینک مرجع