تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: طرز تهیه پودینگ برنج در مایکروویو
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :
برای 4 نفر
 
شیره: (انگور یا خرما) 3قاشق غذاخوری        
دارچین: نصف قاشق چایخوری        
بادام: (خام) 10عدد        
شیر: نصف لیوان        
خامه :2قاشق غذاخوری        
برنج: 1ونیم لیوان        
کره: به میزان لازم     
طرز تهیه :

ابتدا برنج را شسته و با چند لیوان آب داخل ظرف مناسب مایکروویو(شیشه ای یا پلاستیک)قرار داده و آن را به مدت 2دقیقه تا 3 دقیقه داخل مایکروویو با قدرت 100درصد قرار دهید وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد آن را خارج کرده و هم بزنید و دوباره داخل دستگاه قرار دهید تا برنج به مرحله آبکشی برسد این کار معمولا 4دقیقه طول میکشد.
بعد از نیم پز شدن برنج آن را آبکش کنید.داخل ظرف مخصوص مایکروویو را با کره چرب کنید سپس برنج آبکشی شده ، شیر ، پودر دارچین،خامه و شیره را باهم مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید و پخش کنید ، ظرف را داخل ماکروفر با قدرت 100% به مدت 5 تا 8 دقیقه قرار دهید و هر 2 دقیقه مواد را مخلوط کنید.
پس از اینکه شیر جذب برنج شد پودینگ آماده سرو است ، پودینگ را در ظرف های سرو بریزید و روی آن را با مقداری شیره و بادام های خرد شده تزیین کنید.


نکات:

1)بهتر است این پودینگ را با برنج قهوه ای تهیه کنید.
2)در صورت تمایل 2قاشق گلاب هم به پودینگ اضافه کنید.
3)توجه داشته باشید که در این دستور از مایکروویو استفاده شده است نه مایکروفر.
نوش جان

 
لینک مرجع