تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: سالاد گندم
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازمگندم 300 گرم فلفل دلمه ای قرمز (نواری خرد و گریل شده) 1 عدد فلفل دلمه ای زرد (نواری خرد و گریل شده) 1 عدد سیر (نگینی خردشده) 1 حبه ریحان 30 گرم روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری سرکه بالزامیک 3 قاشق سوپ خوری نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم بادام زمینی (بوداده*) 50 گرم  طرز تهیه1. آب روی گندم خیسانده شده را خالی کنید و آن را در قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید و به مدت 3 ساعت روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود سپس آبکش کنید؛2. در ظرفی، گندم را به همراه فلفل های دلمه ای، سیر و نیمی از برگ های ریحان بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید؛3. در ظرفی جداگانه، روغن زیتون و سرکه بالزامیک را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛4. سس را روی سالاد بریزید و کاملاً زیر و رو کنید تا سالاد به سس آغشته شود. سالاد گندم را با بادام زمینی و بقیه برگ ریحان تزیین و سرو کنید. نکته* برای بو دادن بادام زمینی، آن ها را در تابه ای بدون روغن تُست کنید یا به مدت 8 تا 10 دقیقه، در طبقه وسط فری که از قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کردهاید، قرار دهید تا بو داده شود.
 
لینک مرجع