۲۶ بهمن ۱۳۹۴, ۱۲:۵۹ عصر
مواد لازم:
500 گرم آرد
300 گرم پنیر پارمسان رنده شده ریز
250 گرم کره
2 عدد تخم مرغ
برای پر کردن:
پنیر سفید به اندازه کافی
به اندازه کافی زیتون ریز خرد شده.
روش تهیه:
در یک کاسه کره، پنیر، تخم مرغ رو خوب مخلوط کنین، آرد را اضافه و به آرامی مخلوط کنین تا خمیر بدست بیاد
خمیر رو به کمک وردنه مثل تصویر پهن کنین
با قالب دایره ای برش بزنین و روی هر قطعه رو کمی زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین
سپس برگردونین و یک سمت دایره رو با پنیر و یک برش زیتون بپوشونین و طرف دیگه رو روش برگردونین مثل صدف
خمیرهارو در سینی فر بچینین و سینی رو در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدید تا زماییکه به رنگ قهوه ای روشن در بیاد
500 گرم آرد
300 گرم پنیر پارمسان رنده شده ریز
250 گرم کره
2 عدد تخم مرغ
برای پر کردن:
پنیر سفید به اندازه کافی
به اندازه کافی زیتون ریز خرد شده.
روش تهیه:
در یک کاسه کره، پنیر، تخم مرغ رو خوب مخلوط کنین، آرد را اضافه و به آرامی مخلوط کنین تا خمیر بدست بیاد
خمیر رو به کمک وردنه مثل تصویر پهن کنین
با قالب دایره ای برش بزنین و روی هر قطعه رو کمی زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین
سپس برگردونین و یک سمت دایره رو با پنیر و یک برش زیتون بپوشونین و طرف دیگه رو روش برگردونین مثل صدف
خمیرهارو در سینی فر بچینین و سینی رو در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدید تا زماییکه به رنگ قهوه ای روشن در بیاد