تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: سالاد مرغ کریسمس
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم
کنجد 2 قاشق سوپ خوری
سینه مرغ (نواری خرد و پخته‏ شده) 1 عدد
مارچوبه (چهار قسمت و بلانچ‌شده) 100 گرم
هویج (خلالی خردشده) 2 عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز (خلالی خردشده) 1 عدد
ساقه کرفس (خلالی خردشده) 2 عدد
اسفناج (کوچک) 150 گرم
آب‌لیموترش 3 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
طرز تهیه
1. کنجد را به مدت یک تا دو دقیقه در تابه ای بدون روغن تفت دهید یا به مدت 15 دقیقه در فر با حرارت 190 درجه سانتی گراد قرار دهید تا تُست شود؛
2. در ظرفی مناسب، مرغ، مارچوبه، هویج، فلفل دلمه ای، کرفس، اسفناج و کنجد تفت داده شده را با یکدیگر مخلوط کنید؛
3. در ظرفی کوچک، آب لیموترش، روغن زیتون، فلفل و نمک را کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود؛
4. سس آماده ‏شده را به مخلوط مرغ اضافه کرده و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید، سپس سالاد را در ظرف موردنظر ریخته و سرو کنید.
 
لینک مرجع