تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: سالاد ایتالیایی
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازمکره 25 گرم روغن مایع به مقدار لازم سیب‌زمینی (بدون پوست، مکعبی درشت خرد‌ و آب‌پزشده) 4 عدد گوجه‌فرنگی مینیاتوری (دونیم‌شده) 10 عدد بیکن گوشت (نواری خردشده) 3 ورق جعفری (پاک و خردشده) 20 گرم نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم سس مخصوص طبق دستور داده‌شده اسفناج جوان (پاک‌شده) 50 گرم پنیر پارمزان (رنده‌شده) 30 گرم پیازچه (پاک و خردشده) 20 گرم  طرز تهیه1. در تابه ای حاوی کره و کمی روغن مایع، روی حرارت ملایم، سیب زمینی، گوجه فرنگی مینیاتوری و بیکن گوشت را تفت دهید سپس جعفری را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید بماند تا سرد شود؛2. در این فاصله، سس مخصوص را آماده کنید؛3. پس از این مدت، اسفناج ها را در ظرف مورد نظر بچینید و مخلوط سیب زمینی را روی آن قرار دهید. پنیر بلوچیز و پیازچه را روی سالاد بریزید و به همراه سس مخصوص سرو کنید. روش تهیه سس مخصوصدر ظرفی دردار، 3 قاشق سوپ خوری روغن زیتون، 2 قاشق سوپ خوری سرکه بالزامیک، یک قاشق سوپ خوری آب لیموترش تازه، یک قاشق چای خوری سس خردل، مقداری نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) را بریزید و هم بزنید. جایگزیندر صورت عدم دسترسی به بیکن، می‌توانید از همان مقدار ژامبون گوشت استفاده کنید.
لینک مرجع