۲۲ بهمن ۱۳۹۴, ۰۴:۱۵ عصر
مواد لازمکره 25 گرم روغن مایع به مقدار لازم سیبزمینی (بدون پوست، مکعبی درشت خرد و آبپزشده) 4 عدد گوجهفرنگی مینیاتوری (دونیمشده) 10 عدد بیکن گوشت (نواری خردشده) 3 ورق جعفری (پاک و خردشده) 20 گرم نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده) به مقدار لازم سس مخصوص طبق دستور دادهشده اسفناج جوان (پاکشده) 50 گرم پنیر پارمزان (رندهشده) 30 گرم پیازچه (پاک و خردشده) 20 گرم طرز تهیه1. در تابه ای حاوی کره و کمی روغن مایع، روی حرارت ملایم، سیب زمینی، گوجه فرنگی مینیاتوری و بیکن گوشت را تفت دهید سپس جعفری را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید بماند تا سرد شود؛2. در این فاصله، سس مخصوص را آماده کنید؛3. پس از این مدت، اسفناج ها را در ظرف مورد نظر بچینید و مخلوط سیب زمینی را روی آن قرار دهید. پنیر بلوچیز و پیازچه را روی سالاد بریزید و به همراه سس مخصوص سرو کنید. روش تهیه سس مخصوصدر ظرفی دردار، 3 قاشق سوپ خوری روغن زیتون، 2 قاشق سوپ خوری سرکه بالزامیک، یک قاشق سوپ خوری آب لیموترش تازه، یک قاشق چای خوری سس خردل، مقداری نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) را بریزید و هم بزنید. جایگزیندر صورت عدم دسترسی به بیکن، میتوانید از همان مقدار ژامبون گوشت استفاده کنید.