تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: سوپ گوجه‌فرنگی
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازمپیاز کوچک (نگینی خردشده) 2 عدد  روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم سیر (کوبیده شده) 2 حبه رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری  شکر 1 قاشق سوپ خوری نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم گوجه فرنگی (فیله و نگینی خردشده) 5 عدد استاک مرغ* 750 میلی لیتر آویشن (پودرشده) 1 قاشق چای خوری خامه 50 گرم جعفری تازه (پاک و خردشده) مقداری برای تزیین  طرز تهیه1. در قابلمه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند سپس سیر را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید؛2. در این فاصله، در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا خوش رنگ شود سپس آن را به همراه شکر، کمی نمک و فلفل سیاه به قابلمه حاوی پیاز اضافه کنید و تفت دهید؛ 3. گوجه فرنگی ها را به قابلمه بیافزایید و با پشتِ قاشق چوبی آنها را کاملاً فشار دهید تا له شوند سپس هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛4. استاک را به همراه آویشن به قابلمه اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید تا سوپ بجوشد سپس حرارت را ملایم کنید، درِ قابلمه را بگذارید تا سوپ به مدت 25 دقیقه بپزد؛5. پس از این مدت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند تا سوپ سرد شود؛6. برای یکدست شدن بافت سوپ، پس از اینکه کاملاً سرد شد، آن را با گوشتکوب برقی بکوبید تا به صورت پوره درآید؛7. قابلمه را مجدداً روی حرارت ملایم قرار دهید تا سوپ گرم شود سپس دو سوم از خامه را به سوپ بیافزایید و هم بزنید (دقت کنید حتماً قبل از جوشیدن، آن را از روی حرارت بردارید). در آخر، مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید و آن را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با بقیه خامه و جعفری تزیین و سرو کنید. جایگزین• در صورت عدم دسترسی به استاک مرغ، می‌توانید از همان مقدار آب به‌همراه یک عدد قرص عصاره مرغ استفاده کنید.
این  سوپ را درست کردم.خیلی خوشمزه ست.به دوستان دیگر هم پیشنهاد می کنم بپزن.



------- فروشگاهی
لینک مرجع